Άπαντες καλεί ο Πρόεδρος σε συνεργασία για μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης

Πρόεδρος Αναστασιάδης

Έκκληση σε κόμματα και εμπλεκόμενους απευθύνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ώστε να συνεργαστούν με την Κυβέρνηση, για επίτευξη της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μετά το τέλος των δημοτικών εκλογών.

Σε μήνυμα του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης χαιρετίζει το υψηλό αίσθημα δημοκρατικότητας των πολιτών, ενώ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν είτε ως Δήμαρχοι είτε ως Κοινοτάρχες είτε ως Μέλη των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβουλίων.

Εκφράζει επίσης την πολιτική βούληση και τη θέληση της Κυβέρνησης του να συνεργαστεί στενά με όλους, ανεξαιρέτως κομματικής προελεύσεως, για το καλό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαριστεί θερμά τις Υπηρεσίες του κράτους που εργάστηκαν άψογα για τη διεξαγωγή των Εκλογών και έφεραν σε πέρας την αποστολή τους κατά τον καλύτερο τρόπο, και χαιρετίζει το υψηλό αίσθημα δημοκρατικότητας που επέδειξαν για άλλη μια φορά οι πολίτες.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More