Έκθεση φωτογραφίας ‘’Λεμεσιανό Καρναβάλι 2017’’

Λεμεσιανό Καρναβάλι 2017
Μια εντυπωσιακή έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Λεμεσιανό Καρναβάλι 2017» άνοιξε τις πύλες της, τη Δευτέρα (05/02/2018) στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ. Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου-Τμήμα Λεμεσού παρουσίασαν μια πλούσια συλλογή από φωτογραφίες των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων του 2017 εισάγοντας το πνεύμα της αποκριάς, λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη του Καρναβαλιού.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης ο οποίος εξήρε το έργο των επαγγελματιών φωτογράφων οι οποίοι συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις και συμβάλουν σημαντικά στην επιτυχή διοργάνωση του Καρναβαλιού.

Ακολούθησε η βράβευση των καλύτερων φωτογραφιών που κέρδισαν τις εντυπώσεις σε καρναβαλίστικες εκδηλώσεις. Το πρώτο και δεύτερο βραβείο, χρηματική επιταγή 300 και 200 ευρώ αντίστοιχα, εξασφάλισε ο Ricci Desai ενώ το τρίτο βραβείο, χρηματική επιταγή αξίας 100 ευρώ κέρδισε ο Ιωάννης Ατταλίδης.

Η εκδήλωση περιλάμβανε και μια διαφορετική έκθεση καρναβαλίστικων κοστουμιών, με τα οποία ήταν ντυμένοι γνωστοί καρναβαλιστές της Λεμεσού.

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσαν οι Μαζορέτες Λεμεσού με τους υπέροχους χορευτικούς σχηματισμούς τους.
Η έκθεση λειτουργεί από τις 10 πμ μέχρι τις 1μμ και από τις 3μμ μέχρι τις 6 ενώ θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Τετάρτη 07/02/2018.

In the news
post-image Κυπρος

Ευρωκοινοβούλιο: Έκκληση Κ. Χατζηγιάννης για προστασία βυζαντινών εικόνων

Σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη σωστή φύλαξη, συντήρηση και προστασία μεγάλου αριθμού βυζαντινών εικόνων και άλλων θρησκευτικών αντικειμένων στο Κάστρο της κατεχόμενης Κερύνειας μετά...
post-image Κυπρος

Εντοπίστηκαν οστά Ε/κ αγνοούμενου σε πηγάδι στην κατεχόμενη Σίντα

Τα οστά ενός Ελληνοκύπριου εντόπισε την Τρίτη σε πηγάδι, στην κατεχόμενη Σίντα, δικοινοτική ομάδα εκταφής της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ). Όπως δήλωσε στο Κυπριακό...
Load More