Έπεσαν οι υπογραφές στο Δήμο Δερύνειας για την αξιοποίηση τεσσάρων βιοτεχνικών οικοπέδων

βιοτεχνικών οικοπέδων
Στη Δερύνεια υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση μίσθωσης μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας ALTO Cementochemica K.A. Ltd για αξιοποίηση τεσσάρων βιοτεχνικών οικοπέδων στη βιοτεχνική περιοχή του Δήμου Δερύνειας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η βιοτεχνική περιοχή Δερύνειας ολοκληρώθηκε πρόσφατα με σκοπό τη στέγαση μικρών βιοτεχνιών και άλλων επιχειρήσεων. Ο συνολικός αριθμός των βιοτεχνικών οικοπέδων είναι 29 με εμβαδόν 500 – 900 τετραγωνικών μέτρων».

Δείτε επίσης:  Συνάντηση Υφυπουργού Τουρισμού με Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη

Προστίθεται ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο Δερύνειας αποφάσισε ομόφωνα την παροχή κινήτρων για διάθεση των βιοτεχνικών οικοπέδων στους ενδιαφερόμενους μεταξύ των οποίων δύο χρόνια άμεση απαλλαγή από το μίσθωμα με την υπογραφή της Σύμβασης Μίσθωσης, αφού καταβληθεί μίσθωμα 6 μηνών ως προκαταβολή, η Σύμβαση να υπογράφεται για περίοδο 33 χρόνων με δικαίωμα ανανέωσης, το ετήσιο μίσθωμα για τα επόμενα 5 χρόνια έχει καθοριστεί στα €4,50/ανά τ.μ, τα επόμενα 5 χρόνια το ετήσιο μίσθωμα θα ανέρχεται στα €4,77/ανά τ.μ, ενώ μετά το 12,5ο έτος το ετήσιο μίσθωμα θα αυξάνεται κατά 3% ανά έτος».

Δείτε επίσης:  H Λεμεσός τα τελευταία 24ωρα μέσα από το φακό ενός Λεμεσιανού φωτογράφου - ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Δήμου Δερύνειας κατά τις εργάσιμες μέρες στο τηλέφωνο 23811000».

In the news
post-image Κυπρος

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο που να αφαιρεί την ηλικία ως αποκλειστικό κριτήριο για την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα και εισάγει το κριτήριο της τεχνολογίας Euro...
post-image Κυπρος

ΠτΔ και Χρυσόστομος Β’ κατέθεσαν τον θεμέλιο λίθο του νέου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού

Τη βεβαιότητα του ότι νέος ηλεκτροπαραγωγός σταθμός της «Power Energy Cyprus», που θα ολοκληρωθεί το 2021, στο Βασιλικό, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας...
Load More