Έργα ανάπτυξης στο Δήμο Ιδαλίου

Έργα ανάπτυξης στο Δήμο Ιδαλίου

Ο Δήμαρχος Ιδαλίου Λεόντιος Καλλένος και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ιωσήφ ήταν φιλοξενούμενοι του Λουκά Χάματσου στην εκπομπή του Α’ Προγράμματος του ΡΙΚ «Εμείς και ο κόσμος μας”.

Ο κύριος Καλλένος αναφέρθηκε στο παρόν και το μέλλον του Ιδαλίου. Μίλησε για την πλούσια ιστορία του Ιδαλίου, τα έργα ανάπτυξης που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και στα έργα που έχουν δρομολογηθεί στην περιοχή. Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για κατασκευή κυκλικού κόμβου στην Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην είσοδο του Ιδαλίου, η αναστήλωση του παλαιού υδραγωγείου, τα γνωστά Καμαρούθκια ενώ τις επόμενες μέρες υπογράφονται τα συμβόλαια για την κατασκευή πεζογέφυρας και γραμμικού πάρκου στον ποταμό Γυαλιά. Μεγάλο όραμα για το δημοτικό συμβούλιο αποτελεί η ανάπλαση του πυρήνα του Ιδαλίου.

Ο Ανδρέας Ιωσήφ, εκδότης της μηνιαίας περιφερειακής εφημερίδας «ΔΑΛΙNEWS” έκανε αναφορά στην εκδοτική του προσπάθεια.

Η εφημερίδα «ΔΑΛΙNEWS” ασχολείται με όλα τα θέματα της τοπικής κοινωνίας και όλα όσα αφορούν τους κατοίκους που διαμένουν στην περιοχή και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια Ιδαλίου.

Ακροατές έκαναν τηλεφωνικές παρεμβάσεις και σχολίασαν κυρίως την νοικοκυρεμένη οικονομική πολιτική του Δήμου Ιδαλίου.

In the news
post-image Κυπρος

Επιτροπή μπαίνει σε διαπραγμάτευση με τις εταιρείες για το Αφροδίτη

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης ανακοίνωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει ορίσει διαπραγματευτική ομάδα, η οποία θα εισέλθει σε ένα...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόσληψη των καταλληλότερων με το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO/TS 30411

Γράφει η Μαριλένα Νικολάου Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο ενός οργανισμού είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Ο αντίκτυπος που έχουν οι νεοπροσληφθέντες στην επιτυχία μιας...
Load More