Έργα και πράξεις υποσχέθηκε, επαναδιεκδικώντας τη Δημαρχεία Γερμασόγειας ο Ανδρέας Γαβριηλίδης

Reading Time: 1 minute

Περισσότερα έργα και πράξεις ώστε ο Δήμος Γερμασόγειας να ξαναμπεί στο χάρτη των διεθνών τουριστικών προορισμών, με υψηλή ποιότητα ζωής των δημοτών του, υποσχέθηκε σήμερα ο νυν Δήμαρχος Ανδρέας Γαβριηλίδης, εξαγγέλλοντας την υποψηφιότητα του, διεκδικώντας μια τρίτη θητεία.

Ο κ.Γαβριηλίδης, ο οποίος στηρίζεται από τον ΔΗΣΥ, ανέφερε στην ομιλία του πως σήμερα στέκεται περήφανος μπροστά στους δημότες και μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια «γιατί κράτησα την υπόσχεση μου και στάθηκα απέναντι στο χρέος μου προς εσάς και στον δημότη της Γερμασόγειας».

«Βάλαμε στόχους, χαράξαμε πορεία στο να γίνει η Γερμασόγεια ένας Δήμος όπου η ποιότητα ζωής θα είναι εφάμιλλη με άλλες αντίστοιχες πόλεις, όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και με αντίστοιχες της ευρωπαϊκής οικογένειας στην οποία ανήκουμε», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης:  Η Πρωτεύουσα μετατρέπεται σε ‘’Έξυπνη πόλη’’

Ο Δήμος, συνέχισε, στάθηκε δυνατός απέναντι στην οικονομική κρίση και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, με εξορθολογισμό του όλου συστήματος αξιολόγησης και βάζοντας προτεραιότητες, ενώ υπέδειξε πως με βάση και την αξιολόγηση του Υπουργείου Οικονομικών, θεωρείται ως ένας από τους πιο υγιείς οικονομικά Δήμους της Κύπρου.

Αναφέρθηκε επίσης σε έργα που έγιναν, βρίσκονται σε εξέλιξη ή προγραμματίζονται να γίνουν στο Δήμο Γερμασόγειας, με πιο μεγαλεπήβολο, όπως είπε, τη δρομολογημένη κατασκευή του παρακαμπτηρίου δρόμου Γερμασόγειας που θα δώσει εναλλακτικούς διαδρόμους διακίνησης, επιτρέποντας την ουσιαστική αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Γερμασόγειας.

Δείτε επίσης:  Έπιασε δουλειά η Υπηρεσία Εκλογών για τον Δήμο Αμμοχώστου

«Οι γκρίζες μέρες έχουν τελειώσει, ήρθε η ώρα για έργα και ανάπτυξη, ήρθε η ώρα να ξαναβάλουμε τη Γερμασόγεια, όχι μόνο στο χάρτη της Κύπρου μας, αλλά και στο διεθνή τουριστικό χάρτη, ως έναν προορισμό που προσφέρει πολλά, γνωρίζουμε ότι μπορούμε και ότι το αξίζουμε», συμπλήρωσε.

Ο Ανδρέας Γαβριηλίδης είπε τέλος ότι «όλα αυτά τα χρόνια το κόμμα μου δεν ήταν άλλο από το Δήμο Γερμασόγειας, αντιπάλους θεωρώ ότι δεν έχω άτομα και πολιτικούς χρωματισμούς, αντίπαλος μου ήταν και είναι τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί».
ΚΥΠΕ

In the news
Load More