Έρχεται το «AYIA NAPA TRIATHLON 2019» – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

TRIATHLON
Reading Time: 2 minutes

Νέο ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται στη φετινή διοργάνωση «ΑΥΙΑ ΝΑPATRIATHLON 2019», σύμφωνα με τους διοργανωτές Nireas Triathlon και Δήμο Αγίας Νάπας με τη συμμετοχή αθλητών από 30 χώρες ανάμεσα στους οποίους και μεγάλα ονόματα του εξωτερικού.

Το «6οAYIA NAPA TRIATHLON», το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί ως το σπουδαιότερο τριαθλητικό γεγονός της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 17 Μαρτίου, στο Nissi Beach Resort.

Η μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές αποστάσεις για όλα τα επίπεδα – Hellenic Bank Middle Distance Triathlon, Triathlon και Sprint Triathlon. ΤοHellenic Bank Middle Distance Triathlon αποτελείται από 1.9 χλμ κολύμπι, 90 χλμ ποδηλασία και 21χλμτρέξιμο. Το Triathlon, γνωστό ως ολυμπιακό αγώνισμα, αποτελείται από 1.5 χλμ κολύμπι, 40 χλμ ποδηλασία και 10χλμ τρέξιμο ενώ το Sprint Triathlon είναι 750μ κολύμπι, 20χλμ. ποδηλασία και 5χλμ τρέξιμο.

Δείτε επίσης:  Εικόνες ντροπής – Κατάντησαν τη Λεμεσό σκουπιδότοπο

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στο Nissi Beach Resort. Οι αθλητές ξεκινούν με κολύμπι στην παραλία Nissi Bay, συνεχίζουν με ποδηλασία στο Κάβο Γκρέκο και στην συνέχεια τρέχουν προς την Αγία Θέκλα και πίσω στο Nissi Beach Resort για το τερματισμό. Η διαδρομή έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε οι αθλητές να αγωνιστούν σε μερικά από τα ομορφότερα μέρη της Αγίας Νάπας.

Οι αθλητές έχουν δικαίωμα ατομικής και ομαδικής συμμετοχής σε όλες τις αποστάσεις. Οι ομάδες μπορούν να αποτελούνται από δύο ή και τρία άτομα. Η ομαδική συμμετοχή κάνει πιο εύκολη και διασκεδαστική την συμμετοχή για όσους δεν νοιώθουν έτοιμοι να συμμετέχουν ατομικά ή θέλουν να δοκιμάσουν το τρίαθλο πρώτη φορά είτε απλά να συμμετέχουν σε αυτό το μεγάλο γεγονός.

Οι διοργανωτές Nireas Triathlon και ο Δήμος Αγίας Νάπας ζητούν από τον κόσμο να αγκαλιάσει το AYIA NAPA TRIATHLON γιατί όπως επισημαίνουν είναι ένα αθλητικό γεγονός που συμβάλει τα μέγιστα στην προβολή της περιοχή στο εξωτερικό και αναβαθμίζει τον αθλητικό τουρισμό της χώρας μας. Παράλληλα προσκαλούν όλους να παρευρεθούν στις 17 Μαρτίου στο Nissi Beach, να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τους αθλητές. Όσοι επιθυμούν να εμπλακούν περισσότερο, μπορούν να δηλώσουν εθελοντές στο www.nireastriathlon.comή/και να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 99444447/99329518.

Δείτε επίσης:  «Κανένα παιδί αβοήθητο» - Ο Δήμος Λατσιών στηρίζει την προσπάθεια για τη θεραπεία του μικρού Αντώνη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Οι οδοί/Λεωφόροι Νησσί, Ασπρόβουνου, Τεύκρου Ανθία και Κάσσιαλου μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο της Αστυνομίας, θα είναι ανοικτοί αλλά ελεγχόμενοι.

Από τον Κυκλικό Κόμβο της Αστυνομίας η λεωφόρος Κάβο Γκρέκο μέχρι το ύψος του ξενοδοχείου Grecian Park και σε συνέχεια επί της Οδού Κάβο Γκρέκο μέχρι πίσω στο Κυκλικό Κόμβο της Αστυνομίας θα είναι κλειστοί στην κυκλοφορία από τις 7.00π.μ-1.00μ.μ.

In the news
Load More