Ακιντζί: Η λανθασμένη πολιτική της ε/κ πλευράς είναι εργαλείο στα χέρια της ΕΕ

Ακιντζί

Η λανθασμένη πολιτική που ακολουθεί η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι εργαλείο στα χέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχυρίστηκε ο ηγέτης των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί σημειώνοντας παράλληλα ότι, η λανθασμένη αυτή πολιτική το μόνο που πετυχαίνει είναι να επηρεάζει τη λύση του Κυπριακού.

Σε ομιλία του σε φεστιβάλ στο κατεχόμενο χωριό Άγιος Συμεών, ο κ. Ακιντζί αναφέρθηκε, σύμφωνα με τα σημερινά τ/κ ΜΜΕ, και στο θέμα του φυσικού αερίου λέγοντας ότι η ε/κ πλευρά απορρίπτει την πρόταση της τ/κ πλευράς να δημιουργηθεί κοινή επιτροπή για τη διαχείριση του θέματος.

Σχετικά με την καταδίκη της ΕΕ στις ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Μουσταφά Ακιντζί είπε ότι, η καταδίκη αυτή ουσιαστικά επηρεάζει και τους Τουρκοκυπρίους και τα δικαιώματα τους αλλά παράλληλα επιτρέπει την μονιμοποίηση της διαίρεσης του νησιού.

Συνεχίζοντας ο Τ/κ ηγέτης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αναφέρθηκε και στη Διάσκεψη στη Βάρνα και είπε ότι η συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στην Βάρνα έπρεπε να χαροποιεί και την Κύπρο «αφού η ομαλοποίηση των σχέσεων ΕΕ με την Τουρκία είναι θετική εξέλιξη και για την ΕΕ και για την Τουρκία αλλά και για την Κύπρο».
ΚΥΠΕ

In the news
post-image Διεθνη

Η Γαλλία ξεκινάει τον φορολογικό πόλεμο κατά των Google, Apple, Facebook και Amazon

Την απόφαση της Γαλλίας να προχωρήσει στη φορολόγηση των μεγάλων ψηφιακών επιχειρήσεων, χωρίς να περιμένει μια ευρωπαϊκή συναίνεση επί του θέματος, δηλώνει με συνέντευξή...
Load More