Ανάληψης Καθηκόντων της Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λακατάμιας

Reading Time: 1 minute

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017, στο Δημαρχείο Λακατάμιας, η τελετή  ανάληψης καθηκόντων της Δημάρχου Λακατάμιας Δρ. Φωτούλας Χατζήπαπα, και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Του αγιασμού προέστη ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ.κ. Ησαΐας, ο οποίος στο χαιρετισμό του ευχήθηκε στη Δήμαρχο, στους Δημοτικούς Συμβούλους, και στο εργατοϋπαλληλικό προσωπικό κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Στην ανακοίνωση ο Δήμος αναφέρει ότι, ‘’Χαιρετισμούς απεύθυναν επίσης, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Λουκάς Ιατρού και η Δήμαρχος Λακατάμιας κ. Φωτούλα Χατζήπαπα.  Ο κ. Ιατρού αναφέρθηκε στη δεκαετή θητεία του ως Δήμαρχος λέγοντας ότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για το καλό του Δήμου και των Δημοτών. Κλείνοντας ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου για τη βοήθεια και τη στήριξη που του παρείχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του, και ευχήθηκε στη νέα Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών στη Λεμεσό

Η Δήμαρχος Λακατάμιας Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα, απευθυνόμενη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό, επεσήμανε ότι στόχος όλων πρέπει να είναι η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των Δημοτών της Λακατάμιας, τονίζοντας ότι: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως η εξουσία που βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη, χρειάζεται συλλογική δράση, διάλογο, πολυφωνία και διαρκή επικοινωνία. Αλλά και συνεργασία με όλους τους Δημότες και τα οργανωμένα σύνολα.  Χρειάζεται σύμπνοια και συναίνεση. Σε κάθε μας βήμα, συνέχισε, πρέπει να θυμόμαστε ότι η Λακατάμια είναι η δύναμη που μας ενώνει. Και θα πάει μπροστά μόνο με υπευθυνότητα, ήθος, εντιμότητα και αποφασιστικότητα.  Με αυτά τα εργαλεία στις αποσκευές μου θα διοικήσω τον Δήμο την επόμενη πενταετία.  Με τα ίδια εργαλεία είμαι σίγουρη θα συμπορευτούν στην κοινή μας προσπάθεια οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και το προσωπικό του Δήμου.’’

Δείτε επίσης:  Δήμος Λακατάμιας: Αλλαγή στο πρόγραμμα περισυλλογής σκυβάλων

In the news
Load More