Ανάληψη καθηκόντων Δημάρχου Έγκωμης

Ανάληψη καθηκόντων aftodioikisi autodioikisi αυτοδιοίκηση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Δήμου Έγκωμης, η τελετή ανάληψης των καθηκόντων του επανεκλεγέντος Δημάρχου Έγκωμης, Ζαχαρία Κυριάκου, καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, για την περίοδο 2017-2021.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Εγκωμης, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, αναγνώσθηκαν από τον Αναπληρωτή Δημοτικό Γραμματέα, Ανδρέα Αρότη, τα ονόματα των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, βάσει των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου 2016.

Ο κ. Κυριάκου τόνισε ότι μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο θα πορευθεί με διαφάνεια και σύμπνοια, για το καλό του Δήμου και όλων των δημοτών.

Επίσης, συνεχάρη τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή τους, ευχόμενος παραγωγική δουλειά σε όλους. Ευχαρίστησε επίσης τα απερχόμενα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την άριστη συνεργασία την τελευταία πενταετία.

Η τέως Αντιδήμαρχος, Λουίζα Μαυρομμάτη, ευχαρίστησε με τη σειρά της τόσο τον Δήμαρχο και τα μέλη, όσο και το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό, για τη συνεργασία που είχαν. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που αποχωρούν θα τιμηθούν με τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου, σε ένδειξη εκτίμησης για την προσφορά τους.

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες Δημοι

Ευρωπαϊκή ατζέντα για την ένταξη των μεταναστών

Γράφει ο Άντρος Καραγιάννης Η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα το μεταναστευτικό ζήτημα και προσπαθεί με την αξιοποίηση των τοπικών αρχών να προωθήσει...
post-image Κυπρος

Ο Ερντογάν προσπαθεί για δίκαιη λύση του Κυπριακού – Ενισχύεται η οικονομία του ψευδοκράτους

Θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε προσπάθειες για να υπάρξει δίκαιη λύση στην Κύπρο, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος στις προγραμματικές του δηλώσεις, τις οποίες ανακοίνωσε σήμερα...
Load More