Ανάληψη καθηκόντων Δημάρχου Έγκωμης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Δήμου Έγκωμης, η τελετή ανάληψης των καθηκόντων του επανεκλεγέντος Δημάρχου Έγκωμης, Ζαχαρία Κυριάκου, καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, για την περίοδο 2017-2021.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Εγκωμης, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, αναγνώσθηκαν από τον Αναπληρωτή Δημοτικό Γραμματέα, Ανδρέα Αρότη, τα ονόματα των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, βάσει των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου 2016.

Ο κ. Κυριάκου τόνισε ότι μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο θα πορευθεί με διαφάνεια και σύμπνοια, για το καλό του Δήμου και όλων των δημοτών.

Επίσης, συνεχάρη τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή τους, ευχόμενος παραγωγική δουλειά σε όλους. Ευχαρίστησε επίσης τα απερχόμενα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την άριστη συνεργασία την τελευταία πενταετία.

Η τέως Αντιδήμαρχος, Λουίζα Μαυρομμάτη, ευχαρίστησε με τη σειρά της τόσο τον Δήμαρχο και τα μέλη, όσο και το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό, για τη συνεργασία που είχαν. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που αποχωρούν θα τιμηθούν με τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου, σε ένδειξη εκτίμησης για την προσφορά τους.

In the news
post-image Κυπρος

Σε σκυβαλότοπους κατέληξε το 79,5% των αστικών στερεών αποβλήτων το 2017

Από τους 521 χιλιάδες τόνους αστικών στερεών αποβλήτων που έτυχαν διαχείρισης το 2017, το 79,5% κατέληξε σε χώρους απόρριψης, δηλαδή, σκυβαλότοπους, σύμφωνα με τη...
Load More