Ανάληψη καθηκόντων Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Γερίου

Reading Time: 1 minute

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  5 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11 π.μ.  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Γερίου, η τελετή ανάληψης  καθηκόντων του νέου Δημάρχου κ. Νεόφυτου Παπαλαζάρου και του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει ότι, την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι πρόεδροι και εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων καθώς και οι βουλευτές κ. Στέφανος Στεφάνου και Μαρίνος Μουσιούττας.

Στην τελετή μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν, εκτός από τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Αργύρης Αργυρού, καθώς και ο πρώην κοινοτάρχης κ. Χάρης Λοϊζίδης τα μέλη του νεοκλεγέντος και απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου και το υπαλληλικό και εργατικό προσωπικό του Δήμου Γερίου .

Δείτε επίσης:  Στο πλευρό της Αθηένου η Υπουργός Εργασίας

Μετά τον αγιασμό , εκφώνησαν ομιλία ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Αργυρού και ο νέος Δήμαρχος Νεόφυτος Παπαλαζάρου.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, την απόδοση τιμών  στον απερχόμενο Δήμαρχο και το  Δημοτικό Συμβούλιο Γερίου καθώς και τη λήψη αναμνηστικής φωτογραφίας  με τους διατελέσαντες και τον νεοκλεγέντα  Δήμαρχο.

Απόσπασμα της ομιλίας του κ. Νεόφυτου Παπαλαζάρου παρατίθεται παρακάτω :

«… Σε αυτόν τον αγώνα που ξεκινά από σήμερα, σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες. Στην αλλαγή πορείας, στην νέα πορεία για το Γέρι καλώ όλους τους συνδημότες μας να σταθούν δίπλα μας, να γίνουν αρωγοί, συμπαραστάτες και όλοι μαζί να καταφέρουμε να γυρίσει σελίδα, μια σελίδα που είναι λευκή  και να οδηγήσουμε το Δήμο Γερίου στον δρόμο της ανάπτυξης, να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής που αξίζουμε όλοι μας, αλλά και να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο, ένα καλύτερο μέλλον που επιζητούμε να έχουν τα παιδιά μας. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το Γέρι, ακόμη καλύτερο! …»»

In the news
Load More