Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η πανδημοτική συγκέντρωση στην Αθηένου

Reading Time: < 1 minute

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για απόψε πανδημοτική συγκέντρωση στο Δήμο Αθηένου, η οποία θα επιβεβαίωνε «την ομόφωνη απόφαση των Αθηενιτών να μην συνενωθούν σε άλλο Δήμο» στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς, «πριν από λίγες μέρες μας δόθηκε από την Ενωση Δήμων το Νομοσχέδιο που αφορά την προωθούμενη μεταρρύθμιση της τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις συνενώσεις Δήμων. Οι αρμόδιες Επιτροπές του Δήμου θα μελετήσουν το σχετικό Νομοσχέδιο και αποφασίστηκε όπως η πανδημοτική συγκέντρωση που ήταν προγραμματισμένη για απόψε, αναβληθεί για λίγες μέρες».

Δείτε επίσης:  Τριήμερο αγάπης - Το CoffeeBrands Λατσιών ενισχύει το Πολυδύναμο Λευκωσίας

Πρόσθεσε ότι «η απόφαση για πανδημοτική συγκέντρωση λήφθηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε αρχές Ιανουαρίου στο Δήμο Αθηένου της Ειδικής Επιτροπής που συστάθηκε σε σχέση με την προωθούμενη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις συνενώσεις Δήμων».

Σύμφωνα με τον κ. Καρεκλά κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ενημέρωσε την Επιτροπή «για τις συναντήσεις που έγιναν με κόμματα και αρχηγούς κομμάτων και Κινημάτων στις οποίες γνωστοποιήθηκαν οι θέσεις του Δήμου Αθηένου» και σημείωσε «την τελεσίδικη απόφαση να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να μη πραγματοποιηθεί συνένωση της Αθηένου σε άλλο Δήμο».

In the news
Load More