Αναβαθμισμένος ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στη Λεμεσό

Χριστουγεννιάτικου δέντρου
Reading Time: 2 minutes

Το εμπορικό κέντρο της Λεμεσού αλλάζει το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του, αναβαθμίζει τις εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου και προσκαλεί το κοινό στην τελετή φωταγώγησης του καινούργιου Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, στις 18:00.

Όπως δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ο φετινός χριστουγεννιάτικος διάκοσμος έχει αναβαθμιστεί με επίκεντρο το εντελώς νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα αντικαταστήσει το δέντρο που για χρόνια διακοσμούσε την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο).

Το νέο δέντρο με στολίδια και γλυπτά θα μας μεταφέρει στην παιδική μας ηλικία, ενώ ταυτόχρονα ένας καινούργιος διάκοσμος στην Ανεξαρτησίας θα δώσει περισσότερο φως στο ιστορικό κέντρο της πόλης, είπε ο κ.Νικολαϊδης.

Ο Δήμος Λεμεσού, συνέχισε, φέρνει τα Χριστούγεννα “στο δρόμο” σε ό,τι αφορά στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, καθώς καλλιτέχνες της πόλης θα χαρίζουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε διάφορα σημεία της Λεμεσού.

Δείτε επίσης:  Το Σάββατο η Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Εμπορικό Κέντρο Λάρνακας

Ο κ.Νικολαϊδης κάλεσε το κοινό να έρθει στο κέντρο της πόλης και να χαρεί το χριστουγεννιάτικο κλίμα που θα δημιουργηθεί αλλά και τις ποικίλες δραστηριότητες που θα περιλαμβάνουν τραγούδια, χορούς, εργαστήρι τέχνης, βόλτα με το τρενάκι, ξυλοπόδαρους κλπ.

Την ημέρα της φωταγώγησης του νέου δέντρου, ο Άγιος Βασίλης με τη συνοδεία του, θα φτάσει στην οδό Ανεξαρτησίας πάνω στο φωταγωγημένο άρμα του, ενώ τα παιδιά μπορούν να τον επισκεφθούν στο εργαστήρι του για να πάρουν τα δώρα τους.

Μιλώντας εξάλλου, ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών του κέντρου της πόλης, Κρίστης Δημητρίου, εξέφρασε την ελπίδα ότι το εορταστικό κλίμα που θα δημιουργηθεί θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου.

Υπενθύμισε δε ότι τις τρεις Κυριακές του Δεκέμβρη, 16,23 και 30 του μηνός, η οδός Ανεξαρτησίας θα κλείσει για την τροχαία κίνηση και θα μετατραπεί σε πεζόδρομο, από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, προς διευκόλυνση των επισκεπτών της.

Δείτε επίσης:  Δραστηριότητες Δημάρχου Λεμεσού 9 - 16 Δεκεμβρίου

Το μαγικό κλίμα των Χριστουγέννων στη Λεμεσό, θα βρίσκεται και στο χώρο στάθμευσης Εναερίου, που για πρώτη φορά θα υποδεχθεί το Limassol Christmas Land.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, πρόκειται για ένα μεγάλο και φαντασμαγορικό λούνα παρκ, με τα πιο σύγχρονα παιχνίδια και δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ενώ ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται εκεί δίνοντας δώρα σε όλα τα παιδάκια.

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν συναυλίες δημοφιλών τραγουδιστών και συγκροτημάτων, με πρώτη, στις 31 Νοεμβρίου του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ ακολουθούν οι Locomondo (13/12), Ελένη Φουρέϊρα (20/12), Xana Zoo (23/12), Stavento (28/12) και Γιώργος Τσαλίκης (2/1/2019) .

ΚΥΠΕ

In the news
Load More