Ανακήρυξη Δημάρχων, Δημοτικών Συμβουλίων, Σχολικών Εφορειών Λεμεσού

Ανακήρυξη Δημάρχων

Στην ανακήρυξη πέντε Δημάρχων προέβη το απόγευμα ο Έφορος της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, Κυριάκος Τσολάκης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης μετά την ανακήρυξη του ως ο νέος Δήμαρχος Λεμεσού δήλωσε ότι «θα αναλώσω και τη τελευταία ικμάδα της δύναμης μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Στόχος όλων μας είναι να γίνει η Λεμεσός όσο πιο καλύτερη ένα υπόδειγμα και παράδειγμα για όλη την Κύπρο και για όλους τους συμπατριώτες μας».

Ανακηρύχθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Νίκος Αναστασίου, ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς Δώρος Αντωνίου, ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Μαρίνος Κυριάκου, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς και Ύψωνα ο Παντελής Γεωργίου Ευτυχίου.

Ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Νίκος Αναστασίου δήλωσε ότι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών των δημοτών που τον εμπιστεύτηκαν και ευχαρίστησε τις πολιτικές δυνάμεις που το στήριξαν.

Μετά την ανακήρυξη του, ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς Δώρος Αντωνίου είπε πως «με εμπειρία και εμπιστοσύνη συνεχίζουμε μαζί για το Δήμο της Μέσα Γειτονιάς».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Μαρίνος Κυριάκου είπε ότι «μαζί θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε τις καλύτερες συνθήκες για το Δήμο μας».

Μετά την ανακήρυξη του, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς ανέφερε ότι «θα εργαστεί ακούραστα για να γυρίσει η Γερμασόγεια σελίδα».

Ο Νέος Δήμαρχος Ύψωνα ο Παντελής Γεωργίου Ευτυχίου υποσχέθηκε «ότι θα δουλέψει σκληρά αναβαθμίσει τον Ύψωνα».

Ο Έφορος Λεμεσού ανακήρυξε επίσης τα εκλεγέντα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων και τα μέλη των Σχολικών Εφορειών στους πέντε Δήμους.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More