Ανακήρυξη Δημάρχων, Δημοτικών Συμβουλίων, Σχολικών Εφορειών Λεμεσού

Reading Time: 1 minute

Στην ανακήρυξη πέντε Δημάρχων προέβη το απόγευμα ο Έφορος της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, Κυριάκος Τσολάκης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης μετά την ανακήρυξη του ως ο νέος Δήμαρχος Λεμεσού δήλωσε ότι «θα αναλώσω και τη τελευταία ικμάδα της δύναμης μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Στόχος όλων μας είναι να γίνει η Λεμεσός όσο πιο καλύτερη ένα υπόδειγμα και παράδειγμα για όλη την Κύπρο και για όλους τους συμπατριώτες μας».

Ανακηρύχθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Νίκος Αναστασίου, ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς Δώρος Αντωνίου, ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Μαρίνος Κυριάκου, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς και Ύψωνα ο Παντελής Γεωργίου Ευτυχίου.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας και ΕΒΕΛ – Στο τραπέζι η μετακίνηση πετρελαιοειδών

Ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Νίκος Αναστασίου δήλωσε ότι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών των δημοτών που τον εμπιστεύτηκαν και ευχαρίστησε τις πολιτικές δυνάμεις που το στήριξαν.

Μετά την ανακήρυξη του, ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς Δώρος Αντωνίου είπε πως «με εμπειρία και εμπιστοσύνη συνεχίζουμε μαζί για το Δήμο της Μέσα Γειτονιάς».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Μαρίνος Κυριάκου είπε ότι «μαζί θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε τις καλύτερες συνθήκες για το Δήμο μας».

Δείτε επίσης:  Σε συνεχή επικοινωνία Γιωρκάτζης – Καταστηματάρχες Κέντρου

Μετά την ανακήρυξη του, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς ανέφερε ότι «θα εργαστεί ακούραστα για να γυρίσει η Γερμασόγεια σελίδα».

Ο Νέος Δήμαρχος Ύψωνα ο Παντελής Γεωργίου Ευτυχίου υποσχέθηκε «ότι θα δουλέψει σκληρά αναβαθμίσει τον Ύψωνα».

Ο Έφορος Λεμεσού ανακήρυξε επίσης τα εκλεγέντα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων και τα μέλη των Σχολικών Εφορειών στους πέντε Δήμους.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
Load More