Ανακήρυξη Δημάρχων, Δημοτικών Συμβουλίων, Σχολικών Εφορειών Λεμεσού

Στην ανακήρυξη πέντε Δημάρχων προέβη το απόγευμα ο Έφορος της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, Κυριάκος Τσολάκης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης μετά την ανακήρυξη του ως ο νέος Δήμαρχος Λεμεσού δήλωσε ότι «θα αναλώσω και τη τελευταία ικμάδα της δύναμης μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Στόχος όλων μας είναι να γίνει η Λεμεσός όσο πιο καλύτερη ένα υπόδειγμα και παράδειγμα για όλη την Κύπρο και για όλους τους συμπατριώτες μας».

Ανακηρύχθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Νίκος Αναστασίου, ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς Δώρος Αντωνίου, ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Μαρίνος Κυριάκου, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς και Ύψωνα ο Παντελής Γεωργίου Ευτυχίου.

Ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Νίκος Αναστασίου δήλωσε ότι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών των δημοτών που τον εμπιστεύτηκαν και ευχαρίστησε τις πολιτικές δυνάμεις που το στήριξαν.

Μετά την ανακήρυξη του, ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς Δώρος Αντωνίου είπε πως «με εμπειρία και εμπιστοσύνη συνεχίζουμε μαζί για το Δήμο της Μέσα Γειτονιάς».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Μαρίνος Κυριάκου είπε ότι «μαζί θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε τις καλύτερες συνθήκες για το Δήμο μας».

Μετά την ανακήρυξη του, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς ανέφερε ότι «θα εργαστεί ακούραστα για να γυρίσει η Γερμασόγεια σελίδα».

Ο Νέος Δήμαρχος Ύψωνα ο Παντελής Γεωργίου Ευτυχίου υποσχέθηκε «ότι θα δουλέψει σκληρά αναβαθμίσει τον Ύψωνα».

Ο Έφορος Λεμεσού ανακήρυξε επίσης τα εκλεγέντα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων και τα μέλη των Σχολικών Εφορειών στους πέντε Δήμους.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Κυπρος

Ευρωκοινοβούλιο: Έκκληση Κ. Χατζηγιάννης για προστασία βυζαντινών εικόνων

Σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη σωστή φύλαξη, συντήρηση και προστασία μεγάλου αριθμού βυζαντινών εικόνων και άλλων θρησκευτικών αντικειμένων στο Κάστρο της κατεχόμενης Κερύνειας μετά...
post-image Κυπρος

Εντοπίστηκαν οστά Ε/κ αγνοούμενου σε πηγάδι στην κατεχόμενη Σίντα

Τα οστά ενός Ελληνοκύπριου εντόπισε την Τρίτη σε πηγάδι, στην κατεχόμενη Σίντα, δικοινοτική ομάδα εκταφής της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ). Όπως δήλωσε στο Κυπριακό...
Load More