Αναστέλλονται συγκρατημένα… τα απεργιακά μέτρα στην εταιρεία ‘’Ζήνων’’

Έκκληση απηύθυνε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου προς τις εταιρείες και τους εργαζόμενους στις δημόσιες μεταφορές να τερματίσουν κάθε απεργιακό μέτρο και να δώσουν χώρο στο διάλογο, μέσα από τον οποίο θα βρεθεί ο ρυθμός των πληρωμών που θα επιτρέψει στις εταιρείες να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Δείτε επίσης:  Ακιντζί: Συγκεκριμένο το πλαίσιο λύσης

Αναστέλλονται τα απεργιακά μέτρα στην εταιρεία ‘’Ζήνων’’

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το Υπουργείο Μεταφορών προχώρησε σήμερα σε πληρωμή των εξόδων της εταιρείας ‘’Ζήνων’’ στη Λάρνακα και αναμένεται εντός εβδομάδας να καταβληθούν και οι μισθοί των υπαλλήλων.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της ΑυτοδιοίκησηCY, την Παρασκευή αναμένεται νέα συνάντηση της εταιρείας ‘’Ζήνων’’ με το αρμόδιο Υπουργείο και φορείς για να ξεκαθαρίσει το θέμα πληρωμών. Σε αυτή την συνάντηση, όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά, θα διαφανούν οι πραγματικές προθέσεις του Υπουργείου.

Δείτε επίσης:  Υπουργός Υγείας: Κάποιοι στον ΠΙΣ δεν θέλουν την εφαρμογή του ΓεΣΥ

In the news
post-image Κυπρος

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Τα πρότυπα είναι το κλειδί στην εξέλιξη των έξυπνων πόλεων

Γράφει η Αγγελική Λοΐζου Σε παγκόσμιο επίπεδο ο αστικός πληθυσμός αυξάνεται δραματικά. Υπολογίζεται ότι ποσοστό 54.5% του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε στα αστικά κέντρα το...
Load More