Ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Λακατάμειας εξήγγειλε ο Άλκης Αλκιβιάδης

Reading Time: 2 minutes

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη Δημαρχία της Λακατάμειας εξήγγειλε με γραπτή ανακοίνωση ο Άλκης Αλκιβιάδης.

‘’Με πλήρη σεβασμό και με ειλικρίνεια προς όλους τους συνδημότες μου, ανακοινώνω ότι τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Λακατάμειας.

Η Λακατάμεια βρίσκεται αντιμέτωπη με σωρεία προβλημάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης αλλά και αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις που θα της δώσουν τη δυνατότητα μέσα από το ορθό σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων να καταστεί ένας σύγχρονος και φιλικός προς το περιβάλλον Δήμος με πολλαπλά οφέλη για τους δημότες.

Για την πραγματοποίηση των πιο πάνω είναι αναγκαίο να εργαστούμε συλλογικά και μακριά από προκαταλήψεις, κατεστημένα και πεπαλαιωμένες ιδέες και να δημιουργήσουμε μαζί τις συνθήκες εκείνες που θα καθορίσουν την πορεία και θα ανεβάσουν την ποιότητα ζωής στο επίπεδο εκείνο που όλοι θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας.

Δείτε επίσης:  15 νεαρά άτομα ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρόγραμμα «STEM and Gaming Summer Scholars»

Η κρίση που μαστίζει όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τις βασικές αξίες και αρχές της χρηστής διοίκησης αλλά θα πρέπει να έχουμε ως προμετωπίδα, το ήθος, τη διαφάνεια, την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά, την ισοτιμία, τη δικαιοσύνη και όλα αυτά που συνθέτουν ένα σύγχρονο και υγιή τρόπο διοίκησης, με γνώμονα πάντοτε την ευημερία και την εξυπηρέτηση του δημότη.

Επιβάλλεται να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και με αποφασιστικότητα και χωρίς παλινδρομήσεις να συντρίψουμε την αδιαφάνεια, το ψέμα, την υποκρισία, το συμφέρον και όλα αυτά που έφεραν την εξαθλίωση και την απαξίωση.

Δείτε επίσης:  Νέα έκδοση από το Λεβέντειο Μουσείο για σπάνιο πορτραίτο της Αικατερίνης Κορνάρο

Μαζί συλλογικά και με πνεύμα αλληλεγγύης μπορούμε να φέρουμε ξανά την ελπίδα, και το χαμόγελο στους συνανθρώπους μας και μέσα από την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Στην κατεύθυνση αυτή, καλώ όλους εσάς, τους δημότες της Λακατάμειας που μοιραζόμαστε για τόσα χρόνια, κοινά οράματα, κοινές αξίες και τη μεγάλη αγάπη προς το Δήμο μας, να συμπορευτούμε μαζί για ένα Δήμο πρωτοπόρο και ξεχωριστό στη βάση μιας δημιουργικής και ειλικρινής σχέσης και να υλοποιήσουμε τους στόχους και τους σκοπούς μας για το καλώς νοούμενο συμφέρον του Δήμου μας.

Σ’ αυτήν τη προσπάθεια, αξίζει να συμμετέχουμε όλοι…’’

In the news
Load More