Αντιδρούν οι κάτοικοι της κοινότητας Ακρωτηρίου στο θόρυβο των F-35

Reading Time: 1 minute

Αντιδρούν και πάλι οι κάτοικοι της κοινότητας Ακρωτηρίου, στο θόρυβο που προκαλείται από τις πτήσεις αεροσκαφών από και προς το αεροδρόμιο των Βρετανικών Βάσεων, πρόβλημα που εντάθηκε τον τελευταίο μήνα με την παρουσία και τις επιχειρήσεις, σε Συρία και Ιράκ, των νέων αεροσκαφών της Βασιλικής Αεροπορίας, F-35.

Το θέμα απασχόλησε απογευματινή σύσκεψη στην κοινότητα, στην παρουσία βουλευτών της Λεμεσού και συγκεκριμένα των, Ευθύμιου Δίπλαρου, Γιώργου Γεωργίου, Κώστα Κώστα, Άντρου Καυκαλιά και Πανίκου Λεωνίδου.

Οι βουλευτές άκουσαν τα παράπονα των κατοίκων, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσφορία τους από την ηχορύπανση που υπάρχει όταν τα αεροσκάφη πετούν πάνω από την κοινότητα και ζήτησαν την παρέμβαση τους ώστε να δρομολογηθούν λύσεις.

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε όπως το θέμα τεθεί ενώπιον του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη, σε συνάντηση που θα αναλάβει να διευθετήσει ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος και στην οποία θα συμμετάσχουν τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου.

Επίσης, οι βουλευτές ανέφεραν πως θα εξετάσουν, πως σε επίπεδο Βουλής, μπορεί να γίνουν βήματα που να βοηθήσουν τους κατοίκους Ακρωτηρίου.

In the news
Load More