Απεβίωσε ο τέως Δήμαρχος Κυθρέας Μιχαλάκης Σάββα

Reading Time: < 1 minute

Τριήμερο πένθος στον Δήμο Κυθρέας με τις σημαίες στα προσωρινά γραφεία του στη Λευκωσία θα κυματίζουν μεσίστιες αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κυθρέας λόγω του θανάτου του τέως Δημάρχου και πρώην Αρχιπρωτοκολλητής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Μιχαλάκης Σάββα, ο οποίος απεβίωσε σήμερα το πρωί σε ηλικία 81 χρόνων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κυθρέας, σε έκτακτη Συνεδρία του το Δημοτικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του Δημάρχου δρα Πέτρου Καρεκλά αποφάσισε ακόμα όπως σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο παραστεί στην κηδεία του αύριο Τετάρτη στις 3 μ.μ. στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας και η πρώτη Αιμοδοσία του Δήμου Κυθρέας φέτος στις 16 Μαΐου 2019 θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Δείτε επίσης:  Διαμαρτυρία οργανωμένων συνόλων για την ανέγερση Mall στη Λάρνακα

Αποφασίστηκε ακόμα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, θα γίνει εισφορά €200 εις μνήμην του κατά την ετήσια βράβευση αρίστων μαθητών της εκπαιδευτικής περιφέρειας Κυθρέας που θα γίνει στο τέλος του χρόνου σε συνεργασία με τη Σχολική Εφορεία Κυθρέας.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και ευχαριστούν την οικογένεια για την επιλογή της όπως γίνονται εισφορές στην κηδεία υπέρ του «Ταμείου Ευημερίας Κυθρεωτών», καταλήγει η ανακοίνωση.

In the news
Load More