Αρχίζει δουλειά από αύριο ο νέος Δήμαρχος Λάρνακας Α. Βύρας

Reading Time: 1 minute

Τη διαβεβαίωση ότι από αύριο αρχίζει δουλειά για το καλό της πόλης, έδωσε ο νέος Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, μετά την εκλογική του νίκη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημότες της Λάρνακας για την εκλογή μου. Σήμερα τέλειωσε η προεκλογική εκστρατεία, τέλειωσαν τα λόγια και από αύριο ξεκινούν τα έργα. Μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνω και όλα αυτά που είπαμε κατά την προεκλογική εκστρατεία να αρχίσουμε να τα υλοποιούμε. Ο κόσμος βαρέθηκε τα λόγια και τις υποσχέσεις,» είπε.

Όλοι μαζί, συνέχισε, “κόμματα και φορείς της πόλης πρέπει να ξεκινήσουμε το συντονισμό και τη συνεργασία έτσι ώστε να πάρουμε την πόλη μας εκεί που της αξίζει. Μια πόλη που πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια, κανείς δεν μπορεί από μόνος του».

Δείτε επίσης:  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες Ανάπλασης του Δημοτικού Κήπου Λάρνακας

Ανέφερε ακόμα ότι πρωταρχικός του στόχος και σκοπός είναι “με όλους στην πόλη μας, η συναίνεση και η συνεργασία. Από αύριο ξεκινά ο σχεδιασμός έτσι ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μου».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το λιμάνι της πόλης, ο Ανδρέας Βύρας είπε ότι όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να προχωρήσει το έργο και από τη στιγμή που υπάρχει συναίνεση, από τη Δευτέρα πρέπει να εξευρεθεί ο τρόπος για να ληφθούν οι αποφάσεις. “Τέλειωσε η προεκλογική περίοδος και από αύριο αρχίζει η δουλειά» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης:  Δήμος Λακατάμιας: Αλλαγή στο πρόγραμμα περισυλλογής σκυβάλων

Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της απαξίωσης, τελευταία, της Δημοτικής εξουσίας, σημειώνοντας πως υπάρχει τρόπος αναστροφής της.

«Να πειστούν οι Λαρνακείς ότι υπάρχει ένας Δήμαρχος και ένα Δημοτικό Συμβούλιο που δεν έχει κανένα άλλο στόχο, κανένα άλλο σκοπό παρά το καλό και την ανάπτυξη της πόλης. Για μένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά το καλό και το συμφέρον της πόλης», κατέληξε στις δηλώσεις του.
ΚΥΠΕ

In the news
Load More