Ας βρει μιμητές η κίνηση Πετρίδη

Δήμαρχος Αγλαντζιάς
Reading Time: 1 minute

Μια διαφορετική πρόταση κατέθεσε πρόσφατα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Αγλαντζιάς, Χαράλαμπος Πετρίδης, που τον τιμά ιδιαίτερα. Ο κ. Πετρίδης αποφάσισε όπως αποποιηθεί του δικαιώματος χρήσης υπηρεσιακού οχήματος και το ποσό που συνεπάγεται τα έξοδα συντήρησής του και τα καύσιμα, ύψους €5.000 ετησίως, να παραχωρούνται προς στήριξη ευπαθών συνδημοτών του οι οποίοι δυσκολεύονται με τα οικονομικά τους.

Δείτε επίσης:  Σίμος Ιωάννου: Η Αμμ/στος είναι προτεραιότητα

Ας ελπίσουμε ότι η απόφαση του δημάρχου Αγλαντζιάς θα βρει μιμητές, όχι μόνο προερχόμενους από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και άλλους αξιωματούχους οι οποίοι κατέχουν θέσεις στην ευρύτερη δημόσια ζωή του τόπου μας.

Σε ένα συναφές επίπεδο, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δήμος Αγλαντζιάς έχει σταθερή κατεύθυνση την στήριξη δυσπραγούντων δημοτών του. Έτσι με προηγούμενη απόφασή του, που λήφθηκε πριν περίπου ενάμισι χρόνο, τα έσοδα από τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε εκείνους τους οδηγούς οι οποίοι σταθμεύουν σε χώρους που προορίζονται για ΑμεΑ παραχωρούνται προς όφελος του αναπηρικού κινήματος. Υπολογίζεται ότι το ποσό που παραχωρήθηκε ξεπερνά τις €5.000.

Δείτε επίσης:  Οι υποψήφιοι για την Δημαρχία Αμμοχώστου στην aftodioikisi

In the news
Load More