Αφιέρωμα στον Ιταλό συγγραφέα Luigi Pirandello – 150 χρόνια από τη γέννηση του

Αφιέρωμα στο Θεατρικό Συγγραφέα Luigi Pirandello
Με την ευκαιρία των 150 χρόνων από τη γέννηση του Luigi Pirandello το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου σε συνεργασία με την Ιταλική Πρεσβεία παρουσίασαν χθες (13/12/2017) στις 6 μμ στο χώρο του Θεατρικού Μουσείου στην οδό Πάνου Σολομωνίδη, ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Ιταλό Θεατρικό συγγραφέα μυθιστοριογράφο και πεζογράφο.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης και ο Ιταλός πρέσβης κ. Andrea Cavallari. Ο Δήμαρχος Λεμεσού σε χαιρετισμό του συνεγχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους να προβάλουν το έργο ενός αξιόλογου και βραβευμένου με Νόμπελ καλλιτέχνη, ενώ εξήρε την προσφορά και το έργο των λειτουργών του Θεατρικού Μουσείου Κύπρου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Χαιρετισμούς απεύθυναν και οι διοργανωτές της εκδήλωσης. Παράλληλα εξειδικευμένοι συνεργάτες του Θεατρικού Μουσείου Κύπρου μίλησαν για τη ζωή και το έργο του Θεατρικού συγγραφέα αλλά και τη διασύνδεσή του με τον Ελληνισμό.

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ξενάγηση στο χώρο του Θεατρικού Μουσείου Κύπρου.

In the news
post-image Κυπρος

ΥΠΟΙΚ: Συνάδουν οι εκτιμήσεις Κυβέρνησης και οίκων αξιολόγησης

Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης δήλωσε σήμερα, στο Υπουργείο Οικονομικών, ότι οι τελευταίες διαπιστώσεις των οίκων αξιολόγησης Fitch και Moody’s «συνάδουν με τις εκτιμήσεις...
post-image Κυπρος

Με αρνητικό πρόσημο ξεκίνησε ο Τουρισμός τον Ιούλιο

Καλύτερους μήνες για την τουριστική βιομηχανία θεωρεί τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) Αμμοχώστου. Σε γραπτή ανακοίνωση του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου...
Load More