Α. Δημητρίου: H πολιτική δράση έχει νόημα όταν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα

Αννίτα Δημητρίου αυτοδιοίκηση aftodioikisi
Reading Time: 2 minutes
Μήνυμα εναντίον το αρνητισμού και υπέρ της ανάληψης δράσης για ένα συλλογικό όραμα που θα εμπνεύσει τη νέα γενιά, έστειλε από το βήμα της Ολομέλειας η Βουλευτής ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου.

Στην παρέμβασή της στο πλαίσιο της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό 2018 η κ. Δημητρίου ανέφερε σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις από αρχή της συζήτησης ότι άκουσε προεκλογικούς, εκμηδενιστικούς διθυράμβους» και διαπίστωσε ότι «επικροτούμε τον πεσιμισμό και την μιζέρια, βολεύει να χειροκροτούμε τα προβλήματα και να επικαλούμαστε αρνητικούς δείκτες σε μια ανέλπιδη προσπάθεια να καταρρακώσουμε και την όποια ελπίδα υπάρχει».

Σύμφωνα με την ίδια «η πολιτική παρουσία και δράση έχει νόημα όταν αντιμετωπίζονται και επιλύονται τα προβλήματα και είμαι πολύ μικρή για να κάνω μαθήματα αλλά τουλάχιστον εγώ προσωπικά θεωρώ ότι αυτός είναι ο ρόλος μας και γι αυτό πρέπει να εργαζόμαστε».

Δείτε επίσης:  Την καταστροφή από κατασκηνωτές περιοχής Natura2000 καταγγέλουν οι Φίλοι του Ακάμα

Στο ερώτημα «αν μπορούμε μακριά από πολιτικές ντιρεκτίβες, αντικειμενικά και ξάστερα, να αφήσουμε γερασμένες πολιτικές και να ενώσουμε δυνάμεις για ένα συλλογικό όραμα που θα εμπνεύσει τη γενιά μας», απάντησε ότι «μπορούμε και πρέπει».

Για το Κυπριακό η Αννίτα Δημητρίου ανέφερε ότι «επιλέγω να ελπίζω και να θεωρώ ότι μπορούμε χρησιμοποιώντας την παρακαταθήκη του Κραν Μοντανά και τις συγκλίσεις που έχουν καταγραφεί, μακριά από αρνητικούς εμβολιασμούς, μακριά από επικίνδυνους εκτροχιασμούς, μακριά από κινούμενες πότε δεξιά, πότε αριστερά τακτικές, να κατορθώσουμε την επανένωση και την απελευθέρωση της πατρίδας μας».

Δείτε επίσης:  Στην Πάφο ψηφίζουν 1.184 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι για το νέο Δήμαρχο Αμμοχώστου

Σύμφωνα με την ίδια «δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά να εμμένουμε στις διαχρονικές μας θέσεις, στο πλαίσιο των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, των ομόφωνων αποφάσεων του Εθνικού Συμβουλίου, στις Συμφωνίες Κορυφής, στη διαπραγματευτική επιλογή μας τόσων δεκαετιών».

Γιατί, σημείωσε, «λαός ο οποίος αγνοεί τα κεκτημένα του, ο οποίος παραγνωρίζει την όποια προσπάθεια και κυρίως λαός ο οποίος αφήνει την αστάθεια, την αρνητικότητα και τον φόβο να κυριαρχήσουν είναι καταδικασμένος να αποτύχει και όσο περνά από το χέρι το δικό μας αυτό δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει».

ΚΥΠΕ

In the news
Load More