Βραδιά Χορού και Ποιητική Βραδιά στο Δήμο Λακατάμιας

Ο Δήμος Λακατάμιας, στα πλαίσια των εορτασμών για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τη ίδρυσή του, διοργανώνει την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:00 μ.μ. Βραδιά Χορού και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:00 μ.μ. Ποιητική Βραδιά.

Η Βραδιά Χορού θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας και σε αυτή συμμετέχουν χορευτικές ομάδες και σύνολα από τις σχολές: Bailando, Εργαστήρι χορού και Μουσικής «Μουσικοκίνηση» (Κατερίνα Αλλαγιώτη), Beyond, The Dance Central, Rainbow Gym, Amy Holden Center of Theatre Dance, Λαογραφικός Όμιλος Δήμου Λακατάμιας, Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λακατάμιας.

Δείτε επίσης:  Ν. Νικολαΐδης: Η λύση στις έντονες βροχοπτώσεις βρίσκεται στα αντιπλημμυρικά έργα που εκκρεμούν

Η ποιητική Βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο της παλιάς εκκλησίας Αγ. Νικολάου. Στην εκδήλωση συμμετέχουν και απαγγέλουν οι ίδιοι οι ποιητές: Αλέξανδρος Ταπάκης, Ανδρέας Ιωακείμ Καϊμάκης, Αντρέας Κωνσταντινίδης, Μαρία Λουκά, Νίκη Θωμά (για † Ανδρέα Θωμά), Ρεβέκκα Σιεκκερή (και για † Χαράλαμπο Τουραπή), Σούλα Παπασωζομένου και Χρυσόστομος Περικλέους. Για την Ελπίδα Καραβαλή, στη μνήμη της όποιας είναι αφιερωμένη η εκδήλωση, απαγγέλουν οι: Άντρη Χατζηχάννα Φραγκούδη και η Έλενα Καϊάφα. Τους ποιητές θα συνοδεύσει το μουσικό σχήμα Alma De Musica.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση Υφυπουργού Τουρισμού με Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη

Είσοδος Ελεύθερη.

In the news
post-image Κυπρος

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο που να αφαιρεί την ηλικία ως αποκλειστικό κριτήριο για την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα και εισάγει το κριτήριο της τεχνολογίας Euro...
post-image Κυπρος

ΠτΔ και Χρυσόστομος Β’ κατέθεσαν τον θεμέλιο λίθο του νέου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού

Τη βεβαιότητα του ότι νέος ηλεκτροπαραγωγός σταθμός της «Power Energy Cyprus», που θα ολοκληρωθεί το 2021, στο Βασιλικό, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας...
Load More