ΓΓ ΑΚΕΛ: Oι τοπικές εκλογές είναι κορυφαία στιγμή στη δημοκρατία

Reading Time: 1 minute

Οι τοπικές εκλογές είναι κορυφαία στιγμή στη δημοκρατία, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, σημειώνοντας πως εάν δεν συμμετέχουν σε αυτές οι πολίτες κάποιοι άλλοι θα αποφασίσουν για εκείνους.

“Η έκκλησή μου λοιπόν είναι να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, αν είναι δυνατόν όλοι, και να επιλέξουν εκείνους οι οποίοι θεωρούν ότι θα εκπροσωπήσουν καλύτερα τα δικά τους συμφέροντα», είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, σε δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού, στο Στρόβολο, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος του, ενώ παράλληλα, ο κ. Κυπριανού, ευχήθηκε η νέα χρονιά «να φέρει ό,τι το καλύτερο για το πολύπαθο μας νησί”.

Δείτε επίσης:  Κ. Πετρίδης: Ριζοσπαστική η μεταρρύθμιση Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Σε ό,τι αφορά τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, ο κ. Κυπριανού είπε πως είναι αυτές οι εκλογές στις οποίες οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα διαχειριστούν τα μικρά και μεγάλα καθημερινά προβλήματα που τους απασχολούν για την επόμενη πενταετία.

«Εχει λοιπόν εξαιρετική σημασία ποιους θα επιλέξουν για να λειτουργήσουν ως οι άνθρωποι που θα αντιμετωπίσουν τα τοπικά προβλήματα και θα τα προωθήσουν στην επίλυσή τους. Εάν δεν συμμετέχουν οι πολίτες κάποιοι άλλοι θα αποφασίσουν για εκείνους. Η έκκλησή μου λοιπόν είναι να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, αν είναι δυνατόν όλοι, και να επιλέξουν εκείνους, οι οποίοι θεωρούν ότι θα εκπροσωπήσουν καλύτερα τα δικά τους συμφέροντα», επεσήμανε.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών στη Λεμεσό

Ο κ. Κυπριανού ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Πάνω από όλα, πρόσθεσε, «εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει ό,τι το καλύτερο για το πολύπαθό μας νησί, και κυρίως βέβαια την πολυπόθητη απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδα μας, όπου Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι θα ζούμε μαζί σε συνθήκες ειρήνης, που θα μας επιτρέψουν να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον ευημερίας για το σύνολο του κυπριακού λαού».

 

In the news
Load More