ΓΓ ΑΚΕΛ: Oι τοπικές εκλογές είναι κορυφαία στιγμή στη δημοκρατία

Οι τοπικές εκλογές είναι κορυφαία στιγμή στη δημοκρατία, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, σημειώνοντας πως εάν δεν συμμετέχουν σε αυτές οι πολίτες κάποιοι άλλοι θα αποφασίσουν για εκείνους.

“Η έκκλησή μου λοιπόν είναι να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, αν είναι δυνατόν όλοι, και να επιλέξουν εκείνους οι οποίοι θεωρούν ότι θα εκπροσωπήσουν καλύτερα τα δικά τους συμφέροντα», είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, σε δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού, στο Στρόβολο, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος του, ενώ παράλληλα, ο κ. Κυπριανού, ευχήθηκε η νέα χρονιά «να φέρει ό,τι το καλύτερο για το πολύπαθο μας νησί”.

Σε ό,τι αφορά τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, ο κ. Κυπριανού είπε πως είναι αυτές οι εκλογές στις οποίες οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα διαχειριστούν τα μικρά και μεγάλα καθημερινά προβλήματα που τους απασχολούν για την επόμενη πενταετία.

«Εχει λοιπόν εξαιρετική σημασία ποιους θα επιλέξουν για να λειτουργήσουν ως οι άνθρωποι που θα αντιμετωπίσουν τα τοπικά προβλήματα και θα τα προωθήσουν στην επίλυσή τους. Εάν δεν συμμετέχουν οι πολίτες κάποιοι άλλοι θα αποφασίσουν για εκείνους. Η έκκλησή μου λοιπόν είναι να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, αν είναι δυνατόν όλοι, και να επιλέξουν εκείνους, οι οποίοι θεωρούν ότι θα εκπροσωπήσουν καλύτερα τα δικά τους συμφέροντα», επεσήμανε.

Ο κ. Κυπριανού ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Πάνω από όλα, πρόσθεσε, «εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει ό,τι το καλύτερο για το πολύπαθό μας νησί, και κυρίως βέβαια την πολυπόθητη απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδα μας, όπου Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι θα ζούμε μαζί σε συνθήκες ειρήνης, που θα μας επιτρέψουν να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον ευημερίας για το σύνολο του κυπριακού λαού».

 

In the news
post-image Κυπρος

Σε σκυβαλότοπους κατέληξε το 79,5% των αστικών στερεών αποβλήτων το 2017

Από τους 521 χιλιάδες τόνους αστικών στερεών αποβλήτων που έτυχαν διαχείρισης το 2017, το 79,5% κατέληξε σε χώρους απόρριψης, δηλαδή, σκυβαλότοπους, σύμφωνα με τη...
Load More