Δίπλα στους καταστηματάρχες του εμπορικού κέντρου ο Άκης Χρυσόμηλος

Reading Time: 1 minute

Επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου, Άκης Χρυσόμηλος συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΔΗΚΟ, Πάμπο Πιττοκοπίτη.

Στην ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείο του κ. Άκη Χρυσόμηλου αναφέρει, »Οι κύριοι Χρυσόμηλος και Πιττοκοπίτης άκουσαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των καταστηματαρχών και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για πρόσθετα κίνητρα που πρέπει να δοθούν στους δημότες για να επιστρέψουν στο εμπορικό κέντρο της πόλης ιδιαίτερα αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας και ΕΒΕΛ – Στο τραπέζι η μετακίνηση πετρελαιοειδών

Παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να υφίστανται από τα υπό εκτέλεση έργα, εμείς είμαστε σήμερα εδώ και θα είμαστε και από Δευτέρας, μαζί με τον κόσμο και τους επαγγελματίες του εμπορικού κέντρου, για να δώσουμε άμεσες και ουσιαστικές λύσεις, είπε ο κ. Χρυσόμηλος.

Δείτε επίσης:  Σε εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχε προσωπικό του Δήμου Λάρνακας

Θέλουμε να επαναλάβουμε για πολλοστή φορά, συμπλήρωσε ο κ. Χρυσόμηλος ότι ο Δήμος ανήκει στους Δημότες και αυτό δεν είναι ένα σύνθημα κενού περιεχομένου αλλά ένα συμβόλαιο τιμής με τους συνδημότες μας.»

In the news
Load More