Δίπλα στους καταστηματάρχες του εμπορικού κέντρου ο Άκης Χρυσόμηλος

Επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου, Άκης Χρυσόμηλος συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΔΗΚΟ, Πάμπο Πιττοκοπίτη.

Στην ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείο του κ. Άκη Χρυσόμηλου αναφέρει, »Οι κύριοι Χρυσόμηλος και Πιττοκοπίτης άκουσαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των καταστηματαρχών και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για πρόσθετα κίνητρα που πρέπει να δοθούν στους δημότες για να επιστρέψουν στο εμπορικό κέντρο της πόλης ιδιαίτερα αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να υφίστανται από τα υπό εκτέλεση έργα, εμείς είμαστε σήμερα εδώ και θα είμαστε και από Δευτέρας, μαζί με τον κόσμο και τους επαγγελματίες του εμπορικού κέντρου, για να δώσουμε άμεσες και ουσιαστικές λύσεις, είπε ο κ. Χρυσόμηλος.

Θέλουμε να επαναλάβουμε για πολλοστή φορά, συμπλήρωσε ο κ. Χρυσόμηλος ότι ο Δήμος ανήκει στους Δημότες και αυτό δεν είναι ένα σύνθημα κενού περιεχομένου αλλά ένα συμβόλαιο τιμής με τους συνδημότες μας.»

In the news
post-image Κυπρος

Σε σκυβαλότοπους κατέληξε το 79,5% των αστικών στερεών αποβλήτων το 2017

Από τους 521 χιλιάδες τόνους αστικών στερεών αποβλήτων που έτυχαν διαχείρισης το 2017, το 79,5% κατέληξε σε χώρους απόρριψης, δηλαδή, σκυβαλότοπους, σύμφωνα με τη...
Load More