ΕΔΕΚ: Δεν θα δεχθούν ο Δήμος Αθηένου να συνενωθεί σε άλλο Δήμο

Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 το βράδυ ο Πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος ΕΔΕΚ κ. Μαρίνος Σιζόπουλος έκοψε τη Βασιλόπιττα της Τοπικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ Αθηένου, στην παρουσία αρκετού κόσμου και του Δημάρχου Αθηένου κ. Κυριάκου Καρεκλά.

Μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Αθηένου, ο κ. Σιζόπουλος αναφέρθηκε στη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το Σοσιαλιστικό Κόμμα ΕΔΕΚ, για εθνικούς και ιστορικούς κυρίως, αλλά και πολλούς άλλους λόγους, δεν θα δεχθούν ο Δήμος Αθηένου να συνενωθεί σε άλλο Δήμο και να μην μείνει αυτόνομος, ενώ τόνισε ότι θα κάνει παρέμβαση προς την Κυβέρνηση και τον Υπουργό Εσωτερικών για να πείσει για τις θέσεις του στο θέμα αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιες θέσεις εξέφρασε προς τον Δήμαρχο Αθηένου σε συνάντησή τους την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης κ. Ελένη Θεοχάρους.

In the news
post-image Κυπρος

Βουλή: Με 27 ψήφους υπέρ πέρασε η αύξηση ηλικίας εγγραφής στην προδημοτική και δημοτική εκπαίδευση

Με 27 ψήφους υπέρ και 21 εναντίον, ψηφίστηκε σε νόμο το νομοσχέδιο, με τον οποίο θα επεκταθεί η υποχρεωτική προδημοτική εκπαίδευση μετά από απόφαση...
Load More