ΔΗΚΟ: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ είναι οι χαμένοι των δημοτικών εκλογών

Ο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ  επιδίωξαν – πλην όμως αποτυχημένα – να ανάγουν το υποτιθέμενο θετικό αποτέλεσμα των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, σε ψήφο εμπιστοσύνης στην πολιτική του Προέδρου Αναστασιάδη για το κυπριακό, εκτιμά το Δημοκρατικό Κόμμα.

«Η αλήθεια για τα αποτελέσματα των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση απέχει πολύ από αυτά, που τα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ έσπευσαν να δηλώσουν, αλλά και να διοχετεύσουν στα – φιλικά προς αυτά τα κόμματα – Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ.

«Η βεβιασμένη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου, από τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ, προφανώς είχε στόχο την παραπλάνηση και την απόκρυψη της πραγματικότητας, ότι δηλαδή τα δύο κόμματα απώλεσαν αξιοσημείωτες δυνάμεις» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ αυταπατώνται και απατούν. Είναι οι χαμένοι των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση» αναφέρει το ΔΗΚΟ που συμπληρώνει ότι είχε διακηρύξει από την αρχή πως θα λάμβανε σοβαρά υπόψη τις τοπικές κοινωνίες και αυτό έπραξε.

Σύμφωνα με το κόμμα, τα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν ότι η κοινωνία χαιρέτισε και αντάμειψε αυτή την πολιτική.

Για το λόγου το αληθές, επισυνάπτει αναλυτικά, συγκριτικά και με αριθμητικά δεδομένα, τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

«Ο λαός μπορεί να κρίνει την στοιχειοθετημένη πραγματικότητα, από τα παραπλανητικά συμπεράσματα» αναφέρει το ΔΗΚΟ.

philenews.com

In the news
post-image Κυπρος

Νέα διαδικασία παραχώρησης Τ/Κ περιουσιών

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε νέα διαδικασία παραχώρησης τουρκοκυπριακών περιουσιών είπε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη...
Load More