Δημ. ομάδα ΔΗΣΥ Λεμεσού: Υπέρ της ένταξης της κοινότητας Τσερκέζ Τσιφλίκ

Δήμο Λεμεσού
Reading Time: 1 minute

Τη στήριξη της στην ένταξη της κοινότητας Τσερκέζ Τσιφλίκ στο Δήμο Λεμεσού εκφράζει η δημοτική ομάδα του ΔΗΣΥ και ήδη έχουν γίνει σχετικά διαβήματα στο αρμόδιο Υπουργείο για υλοποίηση της απόφασης.

Όπως αναφέρει η δημοτική ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού ‘’στο Δήμο Λεμεσού, προασπιζόμενη το δημόσιο συμφέρον και την ορθολογιστική πολεοδομική και χωρομετρική ανάπτυξη της Λεμεσού, συντάσσεται ανεπιφύλακτα με την ομόφωνη απόφαση των κατοίκων της κοινότητας του Τσερκέζ Τσιφλίκ, για ένταξη της κοινότητας, στο Δήμο Λεμεσού», σημειώνοντας πως ήδη μέρος της περιοχής έχει ήδη ενσωματωθεί στο Δήμο Λεμεσού.

Δείτε επίσης:  Βραδινός ποδηλατικός γύρος στο Δήμο Ύψωνα

Η κοινότητα του Τσερκέζ Τσιφλίκ, προστίθεται, συνορεύει και βρίσκεται σε άμεση επαφή με την αναπτυγμένη περιοχή του Δήμου Λεμεσού της οποίας αποτελεί φυσική της συνέχεια και το δυτικό τμήμα της κοινότητας βρίσκεται σε απόσταση λιγότερη από 2,5 χλμ από την περιοχή στην οποία αναμένεται να επεκταθεί το «Νέο Σχέδιο Περιοχής Κέντρου Λεμεσού».

Δείτε επίσης:  Φαίδωνας Φαίδωνος: Η ποιότητα ζωής στο επίκεντρο των προσπαθειών μας

Απώτερος σκοπός της προτεινόμενης διοικητικής ενοποίησης της περιοχής, υπογραμμίζει η δημοτική ομάδα του ΔΗΣΥ στο Δήμο Λεμεσού, είναι η ενιαία πολεοδομική αντιμετώπιση για διευκόλυνση και ισχυροποίηση των συνεργειών και ωφελειών που θα προκύψουν για το σύνολο της ευρύτερης περιοχής.

«Ως εκ τούτου έχουμε ήδη προβεί και θα συνεχίσουμε αναλόγως διαβήματα στο αρμόδιο Υπουργείο για υλοποίηση της απόφασης», καταλήγει η ανακοίνωση.

In the news
Load More