Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των Φαρμακείων στα Κέντρα Υγείας Στροβόλου – Αγλαντζιάς και Κοφίνου

Reading Time: 1 minute

Διευρύνεται από σήμερα το ωράριο λειτουργίας των Φαρμακείων στα Κέντρα Υγείας Στροβόλου και Αγλαντζιάς καθημερινά μέχρι τις 18:15 και το Σάββατο από τις 08:00 μέχρι τη 13:00, καθώς και στο Κέντρο Υγείας Κοφίνου μέχρι τις 18:00 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και κατόπιν σχετικής απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου το Υπουργείο Υγείας σημειώνει ότι το Φαρμακείο στο Κέντρο Υγείας του Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας λειτουργεί ήδη καθημερινά από τις 07:30 μέχρι τις 20:00. και το Σάββατο από τις 08:00 μέχρι τη 13:00, ενώ στο Κέντρο Υγείας Πάχνας από τις 07:30 μέχρι τις 20:00 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Δείτε επίσης:  Πρωτοβουλία ΔΗΣΥ για Δήμαρχο κοινής αποδοχής

«Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και ενόψει της αυτονόμησης των δημόσιων νοσηλευτηρίων και της εφαρμογής του ΓεΣΥ, το Υπουργείο Υγείας έχει ήδη προχωρήσει με τη συμπλεγματοποίηση και την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των Κέντρων Υγείας της αστικής Λευκωσίας, ενώ βρίσκεται στο στάδιο της αντίστοιχης διαδικασίας για τις αγροτικές περιοχές», προσθέτει.

Δείτε επίσης:  Νέα φωτιστικά τύπου LED στον πεζόδρομο Παλουριώτισσας

Επιπλέον, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής, το ωράριο 07:30 με 20:00 τις καθημερινές και 08:00 μέχρι τις 13:00 το Σάββατο εφαρμόζεται στα Κέντρα Υγείας Λατσιών, Παλαιού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς, Καϊμακλίου και Λακατάμειας.

Τα Κέντρα Υγείας στο Παλαιό Νοσοκομείο Λεμεσού και Λάρνακας λειτουργούν από τις 07:30 μέχρι τις 20:00 τις καθημερινές, ενώ τα Κέντρα Υγείας Κοφίνου και Πάχνας λειτουργούν από τις 07:30 μέχρι τις 18:00 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

In the news
Load More