Δραστηριότητες Δημάρχου Ύψωνα 18 – 24 Μαρτίου

Ύψωνα
Reading Time: 1 minute

Τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου, στις 11.00π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Δημοσίων Έργων σχετικά με την ανέγερση πεζογέφυρας επί της Λεωφόρου Άγιου Γεωργίου που αναμένεται να διευκολύνει τη διέλευση πεζών από και προς την περιοχή Πραστειών.
Στις 4.00μ.μ. θα συναντηθεί με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή του SBA στις Βρετανικές Βάσεις σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζονται από τον Δήμο επί καθημερινής βάσεως. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα αναπτυχθούν διάφορα θέματα που τίθενται επί τάπητος λόγω του Brexit αλλά και της επερχόμενης μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως και πιθανές λύσεις για εξομάλυνση της κατάστασης.

Δείτε επίσης:  Ήρθαν τα «έξυπνα» ποδήλατα στο Δήμο Αγλαντζιάς – Απλά και οικονομικά

Την Τρίτη, 19 Μαρτίου στις 10.00π.μ. θα παραστεί σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο Lady’s Mile από τις κοινότητες της Δυτικής Λεμεσού και τους εστιάτορες της περιοχής με αίτημα όπως προχωρήσει η υλοποίηση κατασκευής του δρόμου στο παραλιακό μέτωπο, όπως αυτό έχει σχεδιαστεί από το Τμήμα Πολεοδομίας και Διοικήσεως.
Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αγίου Ιωάννη για τη συνδιοργάνωση φιλανθρωπικής συναυλίας με τη συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας.
Τέλος, στις 08.00μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη σχολική παράσταση “Beauty and the Beast” που διοργανώνεται από τους μαθητές και τη διεύθυνση του The Grammar School Λεμεσού.

Δείτε επίσης:  Εικόνες ντροπής – Κατάντησαν τη Λεμεσό σκουπιδότοπο

Την Τετάρτη, 20 Μαρτίου ο κ. Δήμαρχος θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Πολιτικής Άμυνας για τη διοργάνωση αιμοδοσίας στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου.

Την Πέμπτη, 21 Μαρτίου θα παραστεί σε συνεδρίαση με εκπροσώπους του Επαρχιακού Κτηματολογίου Λεμεσού, ενώ στις 5.00μ.μ., ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Παρασκευή, 22 Μαρτίου στις 10.00π.μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου για συντονισμό των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της ευρύτερης διοργάνωσης για την Πορεία Χριστοδούλας.

In the news
Load More