Δωρεάν οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης της Λευκωσίας

Reading Time: 1 minute

Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για συνεχή στήριξη στις εμπορικές δραστηριότητες της πόλης, όλοι οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης και τα παρκόμετρα στους δημοσίους δρόμους θα είναι δωρεάν για στάθμευση τα Σαββατοκύριακα 15 – 16 και 22 – 23 Δεκεμβρίου 2018.

Συγκεκριμένα, οι χώροι στάθμευσης και τα παρκόμετρα θα είναι δωρεάν από τις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου και από τις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου 2018.

Δείτε επίσης:  Κ. Πετρίδης: Μαζί με την Ελλάδα κτίζουμε ισχυρές συμμαχίες

Καλούνται οι πολίτες που θα επωφεληθούν του μέτρου αυτού, όπως μη καταλαμβάνουν τις θέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και σταθμεύουν με τέτοιο τρόπο ώστε να επωφεληθούν όσο το δυνατό περισσότεροι δημότες και επισκέπτες.

Τα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας μπορούν εύκολα και άνετα να μεταφέρουν τους επισκέπτες στο κέντρο της Λευκωσίας και στην εντός των τειχών πόλη. Δωρεάν στάθμευση στο Παλιό ΓΣΠ, στην αφετηρία των μλΛ.

Δείτε επίσης:  Ο Δήμος Λευκωσίας συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία ‘’ Η Ώρα της Γης 2019’’

In the news
Load More