Δ. Λεμεσού: Καθορισμένες οι ημέρες περισυλλογής σκυβάλων

συλλογή σκυβάλων

Σε αρκετές περιπτώσεις, όπως έχει παρατηρηθεί στο Δήμο Λεμεσού, τοποθετούνται σακούλια με σκύβαλα, καθώς επίσης και ανακυκλώσιμα είδη εκτός των ημερών και ωρών περισυλλογής τους με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρότατη οχληρία, να παρασύρονται χαρτοκιβώτια από τους ανέμους στους δρόμους με ορατό τον κίνδυνο πρόκλησης δυστυχημάτων και πλημμυρών από το φράξιμο των φρεατίων.

Δείτε επίσης:  H Αγλαντζιά "τσικνώνει" και αρχίζει το πάρτυ για το Καρναβάλι

Ο Δήμος Λεμεσού, με γραπτή ανακοίνωση, καλεί το κοινό να τοποθετεί τα σκύβαλα του κατά την ημέρα της περισυλλογής.

Επιπρόσθετα, ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει ότι, οι εργασίες στον σκυβαλότοπο ΒΑΤΙ έχουν τερματιστεί και δεν παραλαμβάνονται πλέον οποιανδήποτε υλικά.

Οι πολίτες μπορούν να μεταφέρουν τα διάφορα υλικά (μεγάλα αντικείμενα, κλαδέματα, κλπ) στα τέσσερα αδειοδοτημένα Πράσινα Σημεία στη Φασούλα, Αυδήμου, Κολόσσι και Παρεκκλησιά χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

Δείτε επίσης:  Τοποθέτηση ανακλινόμενων καθισμάτων στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 25 362 201, 96 090 648 και 25 884 590.

In the news
post-image Κυπρος

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Τα πρότυπα είναι το κλειδί στην εξέλιξη των έξυπνων πόλεων

Γράφει η Αγγελική Λοΐζου Σε παγκόσμιο επίπεδο ο αστικός πληθυσμός αυξάνεται δραματικά. Υπολογίζεται ότι ποσοστό 54.5% του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε στα αστικά κέντρα το...
Load More