Δ. Λεμεσού: Νέο ηλεκτρονικό σύστημα χώρων στάθμευσης

στάθμευση
Reading Time: 1 minute

Στην εγκατάσταση και λειτουργία ηλεκτρονικού συστήματος πληροφόρησης για τη διαθεσιμότητα των δημοτικών χώρων στάθμευσης του κέντρου της πόλης, προχώρησε ο Δήμος Λεμεσού, ο οποίος ήδη εντόπισε συγκεκριμένα προβλήματα και προχωρεί στην επίλυση τους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού, η εγκατάσταση και λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος, εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος CIVITAS DESTINATIOS, και αφορά την τοποθέτηση πινακίδων έξω από επτά δημοτικούς χώρους, ενώ έχουν τοποθετηθεί και άλλες οκτώ απομακρυσμένες πινακίδες στις βασικές οδικές αρτηρίες προς το κέντρο.

Δείτε επίσης:  Έπεσαν οι υπογραφές για νέους λαμπτήρες LED στο Δήμο Λάρνακας

Το σύστημα λειτούργησε δοκιμαστικά στις 27 Ιουνίου, ενώ μέσα στις δύο εβδομάδες λειτουργίας του, έχουν εντοπιστεί κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν, τα οποία φαίνεται να οφείλονται κατά κύριο λόγο στην υποδομή των χώρων στάθμευσης.

Τα προβλήματα αυτά έχουν καταγραφεί και ο Δήμος θα μεριμνήσει το συντομότερο δυνατόν στην διευθέτηση τους, ώστε η παρεχόμενη υπηρεσία να είναι όπως πρέπει αποτελεσματική και έγκαιρη, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης:  Κλειστή για την τροχαία η οδός Περικλέους - Φωκίωνος

In the news
Load More