Εκστρατεία καθαριότητας στο Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας

Πάρκο Γλυπτικής
Reading Time: 1 minute

Εκστρατεία καθαριότητας πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου στο χώρο του Πάρκο Γλυπτικής, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Συνδέσμου «΄Αρωμα Αγίας Νάπας Φίλοι του Πάρκου Γλυπτικής», δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την έμπρακτη και αμέριστη στήριξή τους προς το σπουδαιότερο πολιτιστικό σημείο αναφοράς του Δήμου Αγίας Νάπας.

Μετά το πέρας της εκστρατείας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κώστας Παρασκευάς, συγχάρηκε τον Δήμαρχο, τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την απόφαση τους να δημιουργηθεί το Πάρκο, τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου Γλυπτικής κ. Κίκη Κωνσταντίνου και την Πολιτιστική Λειτουργό του Δήμου κα. Μαρία Τοφινή Τσαντίλα για τη μεγάλη συμβολή τους στη δημιουργία του Πάρκου Γλυπτικής καθώς και τους γλύπτες, οι οποίοι ήταν παρών στον χώρο του Πάρκου για την απονομή των πλακετών, για τα εξαιρετικά έργα που έχουν δημιουργήσει και διαβεβαίωσε ότι ο Σύνδεσμος «΄Αρωμα Αγίας Νάπας Φίλοι του Πάρκου Γλυπτικής» θα στηρίζει πάντοτε με διάφορες δράσεις και ενέργειες το Πάρκο Γλυπτικής του Δήμου Αγίας Νάπας.

Δείτε επίσης:  Ικανοποίηση της Ομάδας Πρωτοβουλίας Λεωφ. Τσερίου για την νέα πρόταση

Χορηγοί της σημερινής εκστρατείας ήταν ο Δήμος Αγίας Νάπας, οι εταιρείες ΚΕΟ και Τζιοβάννη Κωνσταντίνου Καθαριστικά, και το Paty Bar.

Η εκστρατεία καθαριότητας τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Αγίας Νάπας, κ. Γιάννη Καρούσου.

In the news
Load More