Ενεργή δράση του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη την περίοδο των εορτών

Νικολαϊδης
Ενεργή είναι η δράση του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη την περίοδο των εορταστικών ημερών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε ευαγή ιδρύματα της πόλης της Λεμεσού.

Την πρώτη του επίσκεψη θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 21/12/2017 στις 9:30 π.μ. στους ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Μελάθρου Αγωνιστών στην Παλώδια.

Την ίδια μέρα στις 10:30 θα επισκεφτεί το Κέντρο Κοινωνικής Προσφοράς του Δήμου Λεμεσού, όπου θα παρακολουθήσει τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο και θα προσφέρει δώρα.

Επίσης τη Δευτέρα 25/12/2017 ημέρα των Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος Λεμεσού μαζί με τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, θα επισκεφτούν τους ασθενείς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου επίσης θα προσφέρουν δώρα. Η επίσκεψη τους, θα γίνει μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

In the news
post-image Κυπρος

Απάντηση Υπουργείου Μεταφορών για εφαρμογή νομοθεσίας για ποδήλατα

Στις ενέργειες που γίνονται για εφαρμογή της νομοθεσίας για τα ποδήλατα αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και `Εργων, απαντώντας σε δημοσίευμα...
post-image Κυπρος

Σε ετοιμότητα το Υπουργείο Υγείας για τις οικογένειες των παιδιών που απήχθησαν από σχολείο

Την πλήρη στήριξή του στις οικογένειες των παιδιών που απήχθησαν από σχολείο στη Λάρνακα και την ετοιμότητα του Υπουργείου Υγείας για παροχή οποιασδήποτε αρωγής...
Load More