Ενεργή δράση του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη την περίοδο των εορτών

Νικολαϊδης
Ενεργή είναι η δράση του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη την περίοδο των εορταστικών ημερών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε ευαγή ιδρύματα της πόλης της Λεμεσού.

Την πρώτη του επίσκεψη θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 21/12/2017 στις 9:30 π.μ. στους ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Μελάθρου Αγωνιστών στην Παλώδια.

Την ίδια μέρα στις 10:30 θα επισκεφτεί το Κέντρο Κοινωνικής Προσφοράς του Δήμου Λεμεσού, όπου θα παρακολουθήσει τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο και θα προσφέρει δώρα.

Επίσης τη Δευτέρα 25/12/2017 ημέρα των Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος Λεμεσού μαζί με τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, θα επισκεφτούν τους ασθενείς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου επίσης θα προσφέρουν δώρα. Η επίσκεψη τους, θα γίνει μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

In the news
post-image Κυπρος

ΥΠΟΙΚ: Συνάδουν οι εκτιμήσεις Κυβέρνησης και οίκων αξιολόγησης

Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης δήλωσε σήμερα, στο Υπουργείο Οικονομικών, ότι οι τελευταίες διαπιστώσεις των οίκων αξιολόγησης Fitch και Moody’s «συνάδουν με τις εκτιμήσεις...
post-image Κυπρος

Με αρνητικό πρόσημο ξεκίνησε ο Τουρισμός τον Ιούλιο

Καλύτερους μήνες για την τουριστική βιομηχανία θεωρεί τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) Αμμοχώστου. Σε γραπτή ανακοίνωση του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου...
Load More