Εννέα νέα γλυπτά στο Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας

Εννέα νέα γλυπτά στο Πάρκο Γλυπτικής Αγίας Νάπας
Reading Time: 1 minute

Εννέα νέα γλυπτά ολοκληρώθηκαν από τους δημιουργούς τους και παραδόθηκαν σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Δήμο Αγίας Νάπας.

Πρόκειται για τα έργα «Eja» της καλλιτέχνιδας Milijana Lazovic από την Σερβία , «Connection» του Ciprian Gheorghe Hopirtean από τη Ρουμανία, «Medousa», «Music Body», και «Fish in the Sea» του Ουκρανού Γλύπτη Ihor Tκachivskyi, «Birth of Aphrodite» και «Goddess» του Nikolay Karlykhanov από τη Ρωσία, «Αpostles» και «The Piece of my Garden» του Ιρανού καλλιτέχνη Saeid Ahmadi, τα οποία φιλοτέχνησαν κατά την διάρκεια της Α΄ Φάσης του 6ου Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 30/10-30/11/2018.

Δείτε επίσης:  Έρχονται 134 χώροι στάθμευσης σε λεωφ. Αγίου Ανδρέου και Καντάρας

Τα έργα παρέλαβε εκ μέρους του Δήμου ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Τουριστικής Επιτροπής κ. Αντώνης Χρίστου, ο οποίος ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες και τους συγχάρηκε για τις αξιόλογες δημιουργίες τους, οι οποίες όπως είπε θα συμβάλουν στον περαιτέρω εμπλουτισμό του Πάρκου.

Δείτε επίσης:  Τα 13 σενάρια του ΥΠΕΣ για 14 νέους Δήμους

Στη συνέχεια ο κ. Χρίστου επέδωσε σε όλους τους καλλιτέχνες αναμνηστικές πλακέτες και δώρα. Αναμνηστική πλακέτα και δώρο απένειμε επίσης στον δημιουργό της γέφυρας «Αργώ» και των έργων που κοσμούν την γέφυρα «Jason and Medea and the Argonauts» κ. Thierry Lauwers από το Βέλγιο. Σημειώνεται ότι η γέφυρα «Αργώ» βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής της.

In the news
Load More