Εντυπωσιακή η φωταγώγηση της Δημοτικής Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης Λεμεσού

Δημοτικής Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης Λεμεσού
Reading Time: 1 minute
Με μια εντυπωσιακή φωταγώγηση, όπως αρμόζει στο γιορτινό πνεύμα των ημερών, ο Δήμος Λεμεσού και το ΤΕΠΑΚ παρουσίασαν σήμερα (22 Δεκεμβρίου 2017) στις 6.30 μμ στην πόλη μας, το κτήριο τη Δημοτικής Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης σηματοδοτώντας με τον καλύτερο τρόπο την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και την παράδοση του έργου μετά από επτά χρόνια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο πρόεδρος και ο πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Πανίκος Φιλίππου και κ. Ανδρέας Αναγιωτός καθώς και άλλοι πολιτικοί και πολιτιστικοί παράγοντες της πόλης. Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λεμεσού, μίλησε για ένα έργο το οποίο αποτελεί στολίδι αρχιτεκτονικής για την πόλη ενώ παράλληλα προάγει τον Πολιτισμό, την μάθηση, την Επιστήμη και τις Τέχνες.

Δείτε επίσης:  Το Πισσούρι εξαφανίζεται - Έκκληση προς τον υπουργό για άμεση επίσκεψή του

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΕΠΑΚ αναφέρθηκε στη σύνδεση που έχει η Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη με τη Λεμεσό η οποία θα λειτουργεί και ως πρότυπο εξειδικευμένης βιβλιοθήκης που θα αναδεικνύει την ιστορία της Λεμεσού και τη σχέση της με το Πανεπιστήμιο.

Δείτε επίσης:  Η Κωστάκη Παντελίδη μεταμορφώθηκε σε σύγχρονο ευρωπαϊκό πεζόδρομο (εικόνες)

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη φωτίστηκε μετά από αρκετά χρόνια, αφού ο Δήμος Λεμεσού και το ΤΕΠΑΚ ξεπέρασαν τα διάφορα προβλήματα που καθυστέρησαν την ολοκλήρωση του έργου. Σύντομα θα αρχίσει η μεταφορά των βιβλίων στη νέα βιβλιοθήκη η οποία αναμένεται να αρχίσει τη λειτουργία της στους αμέσως επόμενους μήνες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη χορωδία «Μοντέρνοι Καιροί».

Δημοτικής Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης Λεμεσού

In the news
Load More