Εξαιρετικές προοπτικές συνεργασίας Δήμου Αγίας Νάπας με μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Κίνας – Το ΑΕΠ της ξεπερνά τα $340δις

Κίνα, Αγία Νάπα
Reading Time: 1 minute

Οι εξαιρετικές προοπτικές συνεργασίας που διανοίγονται για την Αγία Νάπα με μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες πόλεις της Κίνας, την Guangzhou, ο πληθυσμός της οποίας φθάνει τα 15εκ κατοίκους και ετήσιο Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) πέραν των $340δις επιβεβαιώθηκαν σήμερα κατά τη συνάντηση του Δημάρχου κ. Γιάννη Καρούσου με τον Δήμαρχο της πόλης Guangzhou κ. Wen Guohui, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα.

Δείτε επίσης:  Καθαρισμός θαλάσσιας περιοχής από Πωμό μέχρι Ακάμα

Κατά τη συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο πρώην Πρέσβης της Κίνας στην Κύπρο κ. Zhao Yali, οι δύο άντρες συζήτησαν για τη σύναψη των τριών συμφωνιών μεταξύ των δύο πόλεων στους τομείς του τουρισμού και του Πολιτισμού καθώς και τους τρόπους διεύρυνση της συνεργασίας και την υπογραφή συμφωνιών σε όλους τους τομείς.

Δείτε επίσης:  Πορεία μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Ο κ. Καρούσος απήυθυνε επίσημη πρόσκληση στον κ. Wen Guohui, ο οποίος την αποδέχθηκε και με τη σειρά του προσκάλεσε το Δήμαρχο Αγίας Νάπας σε σημαντικό συνέδριο για Δημάρχους που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχές Δεκέμβριο στην κινεζική πόλη.

Στο τέλος της συνάντησης οι δύο Δήμαρχοι αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

In the news
Load More