Επίσκεψη Δημάρχου Αγλαντζιάς σε ιδρύματα

Επίσκεψη Δημάρχου Αγλαντζιάς
Στα πλαίσια των εορταστικών ημερών που έρχονται, ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς και το Συμβούλιο Γυναικών του Δήμου, επισκέφτηκε τη Στέγη Ηλικιωμένων Αγλαντζιάς και το Συμβούλιο Κοινοτικής Ευημερίας (ΣΚΕ) Αγλαντζιάς.

Στην επίσκεψη αυτή δόθηκε ένα σημαντικό ποσό στήριξης, το οποίο είχε παρθεί από τα έσοδα που είχε το φιλανθρωπικό Fashion Show που διενεργήθηκε πρόσφατα από τον Δήμο.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, ευχαριστεί θερμά όλους όσους αγκάλιασαν με την παρουσία τους την προσπάθεια αυτή τόσο στην φιλανθρωπική εκδήλωση, όσο και στην μέχρι τώρα προσπάθεια του Δήμου.

Υπογραμμίζει πως σήμερα ο Δήμος έχει την δυνατότητα να στηρίζει αυτούς τους δύο σημαντικούς θεσμούς, λόγω της ενεργής συμμετοχής των δημοτών.

In the news
post-image Κυπρος

ΥΠΟΙΚ: Συνάδουν οι εκτιμήσεις Κυβέρνησης και οίκων αξιολόγησης

Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης δήλωσε σήμερα, στο Υπουργείο Οικονομικών, ότι οι τελευταίες διαπιστώσεις των οίκων αξιολόγησης Fitch και Moody’s «συνάδουν με τις εκτιμήσεις...
post-image Κυπρος

Με αρνητικό πρόσημο ξεκίνησε ο Τουρισμός τον Ιούλιο

Καλύτερους μήνες για την τουριστική βιομηχανία θεωρεί τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) Αμμοχώστου. Σε γραπτή ανακοίνωση του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου...
Load More