Επίσκεψη Δημάρχου Λευκωσίας στα Κέντρα Υποδοχής στην Κοφίνου

Κέντρα Υποδοχής στην Κοφίνου
Reading Time: 1 minute
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, η πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και του Δήμου, επισκέφτηκαν σήμερα τους διαμένοντες στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου, με τη συνοδεία Άγιου Βασίλη και πρόφεραν λίγη χαρά στα παιδιά και στις οικογένειες τους, που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης και προσφοράς, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου, το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας συγκέντρωσε είδη ατομικής υγιεινής καθώς και προϊόντα για βρέφη και παιδιά, με στόχο να προσφέρει λίγη ανακούφιση στους διαμένοντες στην Κοφίνου, στηρίζοντας το δύσκολο έργο της Υπηρεσίας Ασύλου.

Δείτε επίσης:  Ο Δήμος Λάρνακας συνεχίζει τους ψεκασμούς για καταπολέμηση των κουνουπιών

Τον Δήμαρχο και την ομάδα του υποδέχτηκαν στην Κοφίνου εκπρόσωποι, της Υπηρεσίας Ασύλου, της εθελοντικής ομάδας «Kofinou We Care» και του οργανισμού EASO (European Asylum Support Office).

Τέλος ο Δήμος προσθέτει ότι, η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκινητική, όπως και τις εταιρίες, για την υποστήριξη

Δείτε επίσης:  Όχι Δημ. Συμβουλίου Πάφου για την ανέγερση ναού στον Δημοτικό Κήπο

Την προσπάθεια στήριξαν εταιρίες όπως: οι Αφοί Λανίτη & Coca Cola, Χαράλαμπος Κάττος ΛΤΔ (PALOMA), Harco Trading Ltd & Elite, C.A.PAPAELLINAS Group, Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα καθώς και η υπεραγορά Κυριάκος Παπαγιάννης.

In the news
Load More