Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Λακατάμιας

Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Λακατάμιας
Μια αλλιώτικη συνεδρία έγινε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Λακατάμιας. Η Δήμαρχος Λακατάμιας, Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια ομάδα πολύ απαιτητικών συνέδρων, που της απηύθυναν ερωτήσεις και «απαιτούσαν» απαντήσεις!

Αυτά έγιναν στο πλαίσιο της επίσκεψης των παιδιών της Δ’ τάξης, του Ε’ Δημοτικού Σχολείου Λακατάμιας.

Όπως αναφέρει ο Δήμος, στόχος της επίσκεψης ήταν η γνωριμία και η συζήτηση των παιδιών με τη Δήμαρχο, και η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που απασχολούν τα παιδιά, και που έχουν σχέση με την πρόοδο, ανάπτυξη και καθαριότητα της Λακατάμιας.

Η Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα παιδιά, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους, τα ενημέρωσε για όλα όσα τα ενδιαφέρουν, και τους έδωσε συγχαρητήρια για την ευαισθησία τους σε σημαντικά θέματα που αφορούν το Δήμο Λακατάμιας. Τέλος, τα διαβεβαίωσε ότι, τόσον η ίδια, όσον και το Δημοτικό Συμβούλιο και η Δημοτική Υπηρεσία, ενεργούν πάντα με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των δημοτών και ειδικά των παιδιών και των νέων.

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More