Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μενεού

μαθητές

Την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη μαθητών της Ε΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μενεού, μαζί με τις δασκάλες τους, στο Γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα.

Αφορμή της συνάντησης, ήταν η πρόθεση των μαθητών να ενημερωθούν σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοτική Υπηρεσία, αλλά γενικότερα η δομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Για τον λόγο αυτό οι μαθητές υπέβαλαν στον Δήμαρχο, ερωτήσεις αλλά και εισηγήσεις, και στη συνέχεια τις παράδωσαν και γραπτώς μαζί με σχέδια τους.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για την πρωτοβουλία τους αυτή, απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Περαιτέρω ο Δήμαρχος δήλωσε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες βοηθούν ευρύτερα το έργο που επιτελεί η Δημοτική Υπηρεσία και το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού δίνεται η ευκαιρία να ακουστούν εισηγήσεις οι οποίες στη συνέχεια θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην υλοποίηση έργων.

In the news
post-image Κυπρος

Σε σκυβαλότοπους κατέληξε το 79,5% των αστικών στερεών αποβλήτων το 2017

Από τους 521 χιλιάδες τόνους αστικών στερεών αποβλήτων που έτυχαν διαχείρισης το 2017, το 79,5% κατέληξε σε χώρους απόρριψης, δηλαδή, σκυβαλότοπους, σύμφωνα με τη...
post-image Κυπρος

Πράσινο φως από Υπουργικό για πρόσθετα επιδόματα προς εθνοφρουρούς

Μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Κλέλια Βασιλείου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα πρόσθετα επιδόματα...
Load More