Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μενεού

μαθητές

Την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη μαθητών της Ε΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μενεού, μαζί με τις δασκάλες τους, στο Γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα.

Αφορμή της συνάντησης, ήταν η πρόθεση των μαθητών να ενημερωθούν σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοτική Υπηρεσία, αλλά γενικότερα η δομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Για τον λόγο αυτό οι μαθητές υπέβαλαν στον Δήμαρχο, ερωτήσεις αλλά και εισηγήσεις, και στη συνέχεια τις παράδωσαν και γραπτώς μαζί με σχέδια τους.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για την πρωτοβουλία τους αυτή, απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Περαιτέρω ο Δήμαρχος δήλωσε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες βοηθούν ευρύτερα το έργο που επιτελεί η Δημοτική Υπηρεσία και το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού δίνεται η ευκαιρία να ακουστούν εισηγήσεις οι οποίες στη συνέχεια θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην υλοποίηση έργων.

In the news
post-image Κυπρος

Σε πρόσκληση ενδιαφέροντος προχωρεί το Υπουργείο Μεταφορών για την ενοικίαση λεωφορείων στην Πάφο

Σε πρόσκληση ενδιαφέροντος προχωρεί το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για την ενοικίαση λεωφορείων από 17 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, στην Πάφο. Όπως...
post-image Κυπρος

Ας δημοσιοποιήσουμε τις φορολογικές δηλώσεις των τελευταίων 5 χρόνων απαντά στον ΠΙΣ ο Γ. Λιλλήκας

Ας δημοσιοποιήσουμε όλοι τις φορολογικές μας δηλώσεις των τελευταίων πέντε χρόνων, κάλεσε τον ΠΙΣ ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, σημειώνοντας ότι έτσι...
Load More