Επίσκεψη υπ. Ευρωβουλευτών του ΔΗΣΥ στην παλιά Λευκωσία (Βίντεο)

Ευρωβουλευτών του ΔΗΣΥ
Reading Time: < 1 minute

Ξενάγηση πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωργκάτζη στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ καθώς και σε υποψήφιους Ευρωβουλευτές και στελέχη του κόμματος, στα συγχρηματοδοτούμενα έργα από την ευρωπαϊκή ένωση που βρίσκονται σε εξέλιξη στη παλιά πόλη.

Κύριος στόχος της επίσκεψης σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Γιωργκάτζη ήταν να αντικρίσουν τα έμπρακτα οφέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. « Έχουν ολοκληρωθεί έργα εξωραϊσμού προσόψεων και ουτοπίας που αποδεικνύουν τα πολλαπλά οφέλη που εισπράττουμε από την Ευρωπαϊκή Ενωση».

Δείτε επίσης:  Προκοπίου: Οφείλουμε να μελετήσουμε περεταίρω μέτρα ανάπτυξης

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας ξενάγησε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, τους Βουλευτές Νίκο Νουρή, Δημήτρη Δημητρίου, τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές, Βουλευτή Νίκο Τορναρίτη, Βουλευτή Ελένη Σταύρου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου – Παναγιώτου και την αντιπροσωπεία του κόμματος στα συγχρηματοδοτούμενα έργα από την Ευρωπαϊκή Ένωση που βρίσκονται σε εξέλιξη στην παλιά πόλη. Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λουκαΐδου, Λεώνη Ορφανίδου, Χρύσανθος Φάκας, Τούλα Άνιφτου, Ισαβέλλα Τύμβιου και Γιώργος Παναγιώτου.

In the news
Load More