Επί ποδός η Αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή των Δημοτικών Εκλογών

Δύο χιλιάδες μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται επί ποδός από νωρίς το πρωί, με στόχο την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας για την ανάδειξη Δημάρχων, Κοινοταρχών, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβουλίων και μελών της Σχολικής Εφορείας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι μέχρι στιγμής δεν καταγράφεται οποιοδήποτε πρόβλημα, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα.

Όπως ανέφερε, από τις 06:00 έχουν στελεχωθεί τα εκλογικά κέντρα, ενώ άρχισαν και οι μηχανοκίνητες περιπολίες εντός των πόλεων και στην ύπαιθρο.

Είπε, επίσης, ότι άρχισε και η λειτουργία στο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, στο οποίο βρίσκεται ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων και ο Διοικητής της ΜΜΑΔ, ενώ παράλληλα ενημερώνεται και ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Ο κ. Αγγελίδης διαβεβαίωσε ότι μέχρι στιγμή όλα κυλούν ομαλά και ότι η κατάσταση θα παρακολουθείται.

In the news
post-image Κυπρος

Σε σκυβαλότοπους κατέληξε το 79,5% των αστικών στερεών αποβλήτων το 2017

Από τους 521 χιλιάδες τόνους αστικών στερεών αποβλήτων που έτυχαν διαχείρισης το 2017, το 79,5% κατέληξε σε χώρους απόρριψης, δηλαδή, σκυβαλότοπους, σύμφωνα με τη...
post-image Κυπρος

Πράσινο φως από Υπουργικό για πρόσθετα επιδόματα προς εθνοφρουρούς

Μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Κλέλια Βασιλείου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα πρόσθετα επιδόματα...
Load More