Επί ποδός η Αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή των Δημοτικών Εκλογών

Αστυνομία Έκρηξη aftodioikisi autodioikisi αυτοδιοίκηση

Δύο χιλιάδες μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται επί ποδός από νωρίς το πρωί, με στόχο την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας για την ανάδειξη Δημάρχων, Κοινοταρχών, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβουλίων και μελών της Σχολικής Εφορείας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι μέχρι στιγμής δεν καταγράφεται οποιοδήποτε πρόβλημα, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα.

Όπως ανέφερε, από τις 06:00 έχουν στελεχωθεί τα εκλογικά κέντρα, ενώ άρχισαν και οι μηχανοκίνητες περιπολίες εντός των πόλεων και στην ύπαιθρο.

Είπε, επίσης, ότι άρχισε και η λειτουργία στο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, στο οποίο βρίσκεται ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων και ο Διοικητής της ΜΜΑΔ, ενώ παράλληλα ενημερώνεται και ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Ο κ. Αγγελίδης διαβεβαίωσε ότι μέχρι στιγμή όλα κυλούν ομαλά και ότι η κατάσταση θα παρακολουθείται.

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες Δημοι

Ευρωπαϊκή ατζέντα για την ένταξη των μεταναστών

Γράφει ο Άντρος Καραγιάννης Η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα το μεταναστευτικό ζήτημα και προσπαθεί με την αξιοποίηση των τοπικών αρχών να προωθήσει...
post-image Κυπρος

Ο Ερντογάν προσπαθεί για δίκαιη λύση του Κυπριακού – Ενισχύεται η οικονομία του ψευδοκράτους

Θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε προσπάθειες για να υπάρξει δίκαιη λύση στην Κύπρο, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος στις προγραμματικές του δηλώσεις, τις οποίες ανακοίνωσε σήμερα...
Load More