Επιτυχία σημείωσε η συναυλία ‘’Το δικό μας δεντράκι μεγαλώνει στην καμένη γη της Αττικής’’

Reading Time: < 1 minute

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία «Το δικό μας δεντράκι μεγαλώνει στην καμένη γη της Αττικής» την περασμένη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου.

Η συναυλία ήταν το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας των τριών συνδιοργανωτών, του Δήμου Στροβόλου, του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και της Ομάδας Εθελοντών Σιας, με στόχο την αποκατάσταση χώρου πρασίνου και παιδότοπου που κάηκε στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική, προστίθεται.

Δείτε επίσης:  Τριήμερο αγάπης - Το CoffeeBrands Λατσιών ενισχύει το Πολυδύναμο Λευκωσίας

Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Στροβόλου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας και ο Πρόεδρος του Σωματείου «Ομάδα Εθελοντών Σιας», οι οποίοι επισήμαναν ότι πέραν από μία κοινή, εθελοντική και περιβαλλοντική δράση, η όλη εκδήλωση είναι άλλη μία απόδειξη της αδελφικής αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει τον απανταχού Ελληνισμό. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο, όπως επίσης και η Επίτροπος Περιβάλλοντος.

Δείτε επίσης:  Διαμαρτυρία οργανωμένων συνόλων για την ανέγερση Mall στη Λάρνακα

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αφιλοκερδώς αξιόλογοι καλλιτέχνες, ο Λαογραφικός Όμιλος και η Δημοτική Χορωδία Στροβόλου, καταλήγει η ανακοίνωση.

In the news
Load More