Εργασίες ασφαλτόστρωσης στις ενορίες Παναγίας και Καϊμακλίου

Εκτέλεση εργασιών
Στο Δήμο Λευκωσίας από τις 20 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2018 θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης και τοποθέτησης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος στους πιο κάτω δρόμους στις ενορίες Παναγίας και Καϊμακλίου από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το απόγευμα της ίδιας μέρας:

Όπως αναφέρει ο Δήμος οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, την Τρίτη 20 μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 θα εκτελούνται εργασίες στους δρόμους της Παναγίας:

1. οδός Ελένης Χρίστου

2. οδός Γιάγκου Μιχαηλίδη (τμήμα)

3. οδός Περσεφόνης Παπαδοπούλου (τμήμα)

Την Πέμπτη 22 μέχρι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 θα εκτελούνται εργασίες στους δρόμους του Καϊμακλίου:

οδός Βασιλικού
οδός Ρόδου
οδός Δήμητρας

Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να αποφεύγει να σταθμεύει τα αυτοκίνητά του στους πιο πάνω δρόμους καθώς και να ακολουθεί τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.

Τέλος ο Δήμος αναφέρει ότι, προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.

In the news
post-image Κυπρος

Σε σκυβαλότοπους κατέληξε το 79,5% των αστικών στερεών αποβλήτων το 2017

Από τους 521 χιλιάδες τόνους αστικών στερεών αποβλήτων που έτυχαν διαχείρισης το 2017, το 79,5% κατέληξε σε χώρους απόρριψης, δηλαδή, σκυβαλότοπους, σύμφωνα με τη...
post-image Κυπρος

Πράσινο φως από Υπουργικό για πρόσθετα επιδόματα προς εθνοφρουρούς

Μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Κλέλια Βασιλείου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα πρόσθετα επιδόματα...
Load More