Εργασίες ασφαλτόστρωσης στις ενορίες Παναγίας και Καϊμακλίου

Εκτέλεση εργασιών
Στο Δήμο Λευκωσίας από τις 20 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2018 θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης και τοποθέτησης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος στους πιο κάτω δρόμους στις ενορίες Παναγίας και Καϊμακλίου από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το απόγευμα της ίδιας μέρας:

Όπως αναφέρει ο Δήμος οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, την Τρίτη 20 μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 θα εκτελούνται εργασίες στους δρόμους της Παναγίας:

1. οδός Ελένης Χρίστου

2. οδός Γιάγκου Μιχαηλίδη (τμήμα)

3. οδός Περσεφόνης Παπαδοπούλου (τμήμα)

Την Πέμπτη 22 μέχρι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 θα εκτελούνται εργασίες στους δρόμους του Καϊμακλίου:

οδός Βασιλικού
οδός Ρόδου
οδός Δήμητρας

Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να αποφεύγει να σταθμεύει τα αυτοκίνητά του στους πιο πάνω δρόμους καθώς και να ακολουθεί τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.

Τέλος ο Δήμος αναφέρει ότι, προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες Δημοι

Ευρωπαϊκή ατζέντα για την ένταξη των μεταναστών

Γράφει ο Άντρος Καραγιάννης Η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα το μεταναστευτικό ζήτημα και προσπαθεί με την αξιοποίηση των τοπικών αρχών να προωθήσει...
post-image Κυπρος

Ο Ερντογάν προσπαθεί για δίκαιη λύση του Κυπριακού – Ενισχύεται η οικονομία του ψευδοκράτους

Θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε προσπάθειες για να υπάρξει δίκαιη λύση στην Κύπρο, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος στις προγραμματικές του δηλώσεις, τις οποίες ανακοίνωσε σήμερα...
Load More