Ερχιουρμάν: Έτοιμο για διάνοιξη το οδόφραγμα της Δερύνειας τη Δευτέρα

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο οδόφραγμα της Δερύνειας το οποίο τη Δευτέρα θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει ενώ το οδόφραγμα Απλικίου θα είναι έτοιμο σε 10 μέρες, δήλωσε ο «πρωθυπουργός», Τουφάν Ερχιουρμάν και πρόσθεσε ότι η απόφαση για τις ημερομηνίες διάνοιξης απομένει στους ηγέτες.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ερχιουρμάν επισκέφθηκε σήμερα επιτόπου το οδόφραγμα στο τ/κ σημείο ελέγχου μαζί με 4 «υπουργούς», συγκοινωνιών, εσωτερικών, εργασίας και γεωργίας.

Δείτε επίσης:  Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

Η Γενί Ντουζέν δημοσιοποιεί φωτογραφίες από τις καμπίνες που έχουν τοποθετηθεί για τους «αστυνομικούς» και τους «τελωνειακούς» που θα στελεχώνουν το σημείο ελέγχου, υπογραμμίζοντας πως αυτά έχουν τοποθετηθεί προσωρινά.

«Η τ/κ πλευρά δεν θα είναι αυτή που θα προκαλέσει καθυστέρηση στη διάνοιξη», ανέφερε ο κ. Ερχιουρμάν. «Εμείς ολοκληρώσαμε την τεχνική εργασία, η διαδικασία από δω και στο εξής εναπόκειται στους δύο ηγέτες. Ελπίζω ότι η πολιτική απόφαση δεν θα αργήσει και οι διελεύσεις θα αρχίσουν», σημείωσε.

Δείτε επίσης:  Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

ΚΥΠΕ

In the news
post-image Κυπρος

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο που να αφαιρεί την ηλικία ως αποκλειστικό κριτήριο για την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα και εισάγει το κριτήριο της τεχνολογίας Euro...
post-image Κυπρος

ΠτΔ και Χρυσόστομος Β’ κατέθεσαν τον θεμέλιο λίθο του νέου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού

Τη βεβαιότητα του ότι νέος ηλεκτροπαραγωγός σταθμός της «Power Energy Cyprus», που θα ολοκληρωθεί το 2021, στο Βασιλικό, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας...
Load More