ΕΤΑΠ: Σε περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας η λειτουργία του Υφυπουργείου Τουρισμού

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) χαιρετίζει τη λειτουργία του Υφυπουργείου Τουρισμού, αποστολή του οποίου είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας και η διασφάλιση της σταθερότητάς της, όπως αναφέρει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ το Υφυπουργείο αναμένεται να προωθήσει και να υλοποιήσει οριζόντιες πολιτικές ως ένα ακόμη βήμα εκσυγχρονισμού το οποίο θα συμβάλει στην συνέχιση της ανάπτυξης του τουρισμού , ενός πολύ ζωτικού τομέα της οικονομίας της χώρας μας.

Η ΕΤΑΠ Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τον πρώτο Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο και τον διαβεβαιώνει για την αμέριστη στήριξη της για επίτευξη των κοινών στόχων προς όφελος της οικονομίας και της ευημερίας του τόπου.

Θερμές ευχαριστίες διαβιβάζονται από την ΕΤΑΠ προς τον τέως Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού καθώς και σε όλα τα στελέχη και το προσωπικό του Οργανισμού για την αγαστή και παραγωγική συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, καταλήγει η ανακοίνωση.

In the news
post-image Κυπρος

Βουλή: Με 27 ψήφους υπέρ πέρασε η αύξηση ηλικίας εγγραφής στην προδημοτική και δημοτική εκπαίδευση

Με 27 ψήφους υπέρ και 21 εναντίον, ψηφίστηκε σε νόμο το νομοσχέδιο, με τον οποίο θα επεκταθεί η υποχρεωτική προδημοτική εκπαίδευση μετά από απόφαση...
Load More