Ζήστε τα Μαγευτικά Χριστούγεννα στην Αραδίππου

Χριστούγεννα στην Αραδίππου
Reading Time: 1 minute
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται στην Αραδίππυ δίνοντας σε μικρούς και μεγάλους το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννω.

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, η ώρα 9.30 με 13.00 στη Φάτνη του μικρού Χριστού «Λεωφόρος. Αρχ. Μακαρίου», οι μικροί φίλοι θα μπορούν να διασκεδάσουν με τους τάρανδους και τα ξωτικά.

Στην εκδήλωση θα δώσει το παρόν του, το χριστουγεννιάτικο τρενάκι μικρούς και μεγάλους, ενώ, ο Άη Βασίλης θα χαρίζει πολλά πλούσια δώρα. Οι μικροί φίλοι επίσης, θα έχουν την δυνατότητα, να φτιάξουν εορταστικές λιχουδιές, καθώς θα μπορούν να παρακολουθήσουν μια παράσταση από ταχυδακτυλουργό. Η ίδια εκδήλωση με το τρενάκι θα συνεχιστεί η ώρα 14.00 με 16.30 στην περιοχή Κρασά (Καμάρες), στην συμβολή των οδών «Καλύμνου & Μιχαήλ Ζένιου».

Δείτε επίσης:  Συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης που αφορά τον Δημοτικό Γραμματέα Λάρνακας

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, η ώρα 13.00 και 15.00 και 17.00 με μια τριπλή προβολή της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας «Η μπαλαρίνα και ο μικρός εφευρέτης», στο κινηματοθέατρο «ΚΑΛΛΙΘΕΑ».

Στόχος του Δήμου Αραδίππου, είναι να δώσει απλόχερη χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους, ενώ να αναφέρουμε πως όλες οι εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Δείτε επίσης:  Δραστηριότητες Δημάρχου Λάρνακας 25 – 31 Μαρτίου 2019

Χριστούγεννα στην Αραδίππου

Χριστούγεννα στην Αραδίππου

In the news
Load More