Ζήστε τα Μαγευτικά Χριστούγεννα στην Αραδίππου

Χριστούγεννα στην Αραδίππου
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται στην Αραδίππυ δίνοντας σε μικρούς και μεγάλους το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννω.

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, η ώρα 9.30 με 13.00 στη Φάτνη του μικρού Χριστού «Λεωφόρος. Αρχ. Μακαρίου», οι μικροί φίλοι θα μπορούν να διασκεδάσουν με τους τάρανδους και τα ξωτικά.

Στην εκδήλωση θα δώσει το παρόν του, το χριστουγεννιάτικο τρενάκι μικρούς και μεγάλους, ενώ, ο Άη Βασίλης θα χαρίζει πολλά πλούσια δώρα. Οι μικροί φίλοι επίσης, θα έχουν την δυνατότητα, να φτιάξουν εορταστικές λιχουδιές, καθώς θα μπορούν να παρακολουθήσουν μια παράσταση από ταχυδακτυλουργό. Η ίδια εκδήλωση με το τρενάκι θα συνεχιστεί η ώρα 14.00 με 16.30 στην περιοχή Κρασά (Καμάρες), στην συμβολή των οδών «Καλύμνου & Μιχαήλ Ζένιου».

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, η ώρα 13.00 και 15.00 και 17.00 με μια τριπλή προβολή της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας «Η μπαλαρίνα και ο μικρός εφευρέτης», στο κινηματοθέατρο «ΚΑΛΛΙΘΕΑ».

Στόχος του Δήμου Αραδίππου, είναι να δώσει απλόχερη χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους, ενώ να αναφέρουμε πως όλες οι εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Χριστούγεννα στην Αραδίππου

Χριστούγεννα στην Αραδίππου

In the news
Load More