Η Ένωση Δήμων Κύπρου καταδικάζει τα τελευταία γεγονότα στην Πάφο – Οι εκλελεγμένοι Εκπρόσωποί της Τ.Α πρέπει να προστατεύονται από το Κράτος

Ένωσης Δήμων Κύπρου Τοπική Αυτοδιοίκηση
Reading Time: 1 minute
Η Ένωση Δήμων Κύπρου παρακολουθεί με αγωνία τα τελευταία γεγονότα στην Πάφο, με αποκορύφωμα την τοποθέτηση βόμβας στο αυτοκίνητο της μητέρας του Δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνος.

Η Ένωση Δήμων Κύπρου, όπως αναφέρει, καταδικάζει με βδελυγμία την εγκληματική αυτή ενέργεια κατά προσφιλούς προσώπου του Δημάρχου Πάφου, με προφανή σκοπό τη φίμωσή του και καλεί την Αστυνομία να προβεί στις δέουσες ενέργειες και έρευνες για εντοπισμό των δραστών και την προσαγωγή τους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Δείτε επίσης:  Όχι Δημ. Συμβουλίου Πάφου για την ανέγερση ναού στον Δημοτικό Κήπο

Τέλος σημειώνει ότι, η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως θεσμός και οι εκλελεγμένοι Εκπρόσωποί της πρέπει να προστατεύονται από το Κράτος με κάθε τρόπο.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων και Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας σε δηλώσεις του στην aftodioikisi.com.cy ανέφερε ότι, »με τα πρόσφατα γεγονότα στη Πάφο σημειώθηκε ένα ακόμα πλήγμα κατά της δημοκρατίας και ελεύθερης έκφρασης, η Ένωση Δήμων Κύπρου αναμένει την άμεση σύλληψη και τιμωρία των ενόχων.»

Δείτε επίσης:  Συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης που αφορά τον Δημοτικό Γραμματέα Λάρνακας

In the news
Load More