Η Αντιδήμαρχος Λευκωσίας επισκέφθηκε τα στρατευμένα παιδιά της Λευκωσίας

Η Αντιδήμαρχος Ελένη Λουκαΐδου και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στη γραμμή αντιπαράταξης της περιοχής Λευκωσίας, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα η Αντιδήμαρχος κ. Λουκαΐδου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λεώνη Ορφανίδου, Νίκος Μαλέκος και Άριστος Δράκος επισκέφθηκαν τη Λέσχη Αξιωματικών της ΕΛΔΥΚ, φυλάκια του 211ΤΠ και του 213ΤΠ, που βρίσκονται στην περιοχή της δημαρχούμενης Λευκωσίας.

Η κ. Λουκαϊδου αντάλλαξε ευχές με τα στρατευμένα νιάτα της Κύπρου και τους αξιωματικούς που υπηρετούν κατά μήκος της πράσινης γραμμής και μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους έδωσαν δώρα στους στρατιώτες και έκοψαν βασιλόπιτα.

In the news
post-image Κυπρος

ΔΗΚΟ: Πολιτικές ευθύνες για την απώλεια του εμπορικού σήματος του χαλλουμιού

Το ΔΗΚΟ δεν θεωρεί ότι οι ευθύνες για την απώλεια του εμπορικού σήματος του χαλουμιού στο Ηνωμένο Βασίλειο εξαντλούνται σε συγκεκριμένους λειτουργούς, που ενδεχομένως...
post-image Κυπρος

Κατατέθηκαν τα νομοσχέδια για τέλη κυκλοφορίας και κατάργηση φόρου κατανάλωσης στα αυτοκίνητα

Με δύο νομοσχέδια που κατατέθηκαν στη Βουλή την Παρασκευή, η Κυβέρνηση προτείνει στο νομοθετικό σώμα να υπερψηφίσει την κατάργηση του φόρου κατανάλωσης στα οχήματα...
Load More